MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 2, 2012

update blog dalam bas :-)


Babai..kita nak berlepas dah...

Ceh bajet mcm kat epot je kan..siap tulis depart / arrival

Tadi up gambo ni kt fb pon ada org ingt kat epot

Padahal kat stesyen TBS salak selatan.

Kami dua beranak sedang dalam perjalanan menuju ke selatan tanah air...kali ke-2 mia naik bas, nak g jumpe daddy dia...sian plak aritu 3 mgu amrul ada kt kl, selasa lepas amrul blk kluang mia dok tanya2 mana daddy?mia rindu nak main ngan daddy la...sedihhhh bunyi nye...ye la mama bkorban la..bawa mia nek bas jumpe daddy.

Ceh dalam bas pon bole update blog kan?hehe.kemudahan ada depan mata apa gunanya klw xpakai.mencabar seh menaip dlm bas goyang..goyang...asik salah taip je hahaa....

Skang jam dah kul 7.22 dijangka sampai kul 9 malam kott...mudah2an selamat perjalanan kami.amin...

Published with Blogger-droid v2.0.4

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nana dh jd blogger tegar tu :)

ieda said... [Reply to comment]

eekekke cayuk2 dik ;)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

Bersiaran atas bas nampak..selalu membuta je..sexcited la tu nk balik kluang...hahahah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Hahahah tu la nak2 lepasmpakai tab ni lg sng nk update blog

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Dalam bas pon jadi kan hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Xde makna nak membuta mia dok tgk upin xle tido

mama rifQy said... [Reply to comment]

wowww..dalam bas update.gigih sungguh ni nana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...