MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 29, 2012

voucher kfc udah sampei

dah lama dah sebenarnya join ayamas double bonanza customer feedback, rasa nya uyun yang war2kan kat FB sape nak voucher KFC RM10, sila terjah website dia..200 orang pertama yang join akan dapat voucher ni & aku antara orang terpilih untuk terima voucher ni..alhamdulillah rezeki kan..bole g makan kfc free hehe....

aku kemain baik hati tolong buatkan untuk gefren skali...si deah je dapat call dari orang KFC, fasya kata xde, si nana plak ada dapat call tapi henpon dia tertinggal kat umah masa orang kfc tu call...jadi xdapat la dia voucher ni..so aku ngan deah je la yg dapat...ala bukan susah pon soalan dia..kira mcm survey la kita kena jawab kt website dia...

senang jek kena isi details kt web dia, petu jawab soklan skit
aku rasa mesti ramai geng blogger yang dapat juga voucher ni kan?


Published with Blogger-droid v2.0.4

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue dari semalam teringin jaa nak makan KFC..arini tgk nana publish pasai KFC ni...egat nak G lunch la tengahari ni...

~ana~ said... [Reply to comment]

rm10 pun bernilai tu sbb free...:)

Falsya said... [Reply to comment]

yeayyyyy....makn kfc!!..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

sy pon baru dpt sebuku voucher ayamas..sapa nak?????

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

tp kfc sedap la...sy dapat ayamas...tp byk la dia nye kupon, tkt tk terpakai je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

apa2 yg foc memang best kan hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsonshahha adoi la
ni la kalau ibu mengandung kan
xbole disebut2
mesti rasa nak makan
xpe2 baik g makan kang meleleh air lior bb

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hahah tau xpe
lepas la sehari nye lunch

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
aku tak tau aku reg ke tak utk ko

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
heheh rasamas br g makan last week
makan mee kari dia masyallah
sangat mengecewakan!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

aku br beli twister kfc..nnt nk makan ayam ngn gegerl sume br gune voucher ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...