MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 27, 2012

gunung lambak water park

dah banyak kali turun kluang, ni baru pertama kali bawa damia mandi kat gunung lambak eco resort, ekceli dia ada air sungai, dari gunung lambak tapi mcm malas nak jalan, bawa mandi kolam je la..bayaran masuk dewasa RM5, budak2 RM3.ok la..xbesar mana pon jadi la wat anak2 bersuka ria...

ada juga part bahagian budak2 ada gelongsor dalam air tapi air nye keruh je nengok, xde budak mandi pon kt kawasan budak, kasi damia main kat area kolam besar khas untuk budak ada la paras pinggang dia..xlama pon mia mandi..pasai mia baru masuk je..ujan turun...panggil dia naik..ujan benti, mandi lagi ujan lagi, naik lagi..ujan benti, mandi lagi ujan turun ahahah xleh kira bape kali ujan benti kejap, lebat kejap last2 aku kasi je mia mandi dalam ujan2 tu...risau aku takut demam..seb baik dia tahan..xdemam pon

masa nak balik tu aku dengar la...ada kakak depan aku dia suh anak2 dia salin baju kat tepi kolam je..xnak masuk toilet...aku dengar dia ckp takut la nak masuk toilet..alamak..tetiba rasa seram...tapi nak tak nak kena gak masuk sebab nak mandikan mia dah dia dok main air ujan kan..masuk je toilet dia tros terasa lain macam..dah la gelap, sunyi...argh..cecepat basuh kepala mia pastu lari kuar..heee....serius rasa mcm ada orang perhatikan kita je dalam toilet tu eii! seram patut la akak depan aku tu xnak masuk toilet

gunung lambak eco resort
ada chalet kat sini nak tau details bole buka sini
 kawasan kolam xbesar mana pon
 orang xramai sebab dah petang


damia & pak su boy dia



Published with Blogger-droid v2.0.4

10 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

Wahhh miaaaa bestnye mandiii xhengat diahhh

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

menarik gak tempatnya..

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh bukan main mia mandi kat situ..tapi tak ramai orang ek

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah menareik gak tempatnye nana! sekali skaler bwk damia mandi..best kan??hehehhe...

~ana~ said... [Reply to comment]

wow...mcm best je nih...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

scary plak bila nana kata toiletnya gelap+ sunyi tu..............

mama tisya said... [Reply to comment]

murah je..menarikla ada gelonsor gtu utk bdk2 sure suka

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tmpt mandi cambest
tp bile smpi part toilet yg menakutkan tu trus rase seram
kalu bebudak bleh la tuka kan baju kt luar
kalu mak pak..huhu!
sanggup basah2 masuk kete! =p

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue penah G sekali time baru2 kawen jaa dolu2

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

wahhh...murahnya!!! ok gak ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...