MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 30, 2012

window shopping @ AA

ari rabu tu kan AA wab promo RM25, aku memang tak beli la...tapi memang buka web AA bak kata syana window shopping je..kat web AA pon bole window shopping kan?hahahah...dah tu xdapat nak fly tengok pon jadi la..kan

kebetulan ada promo kan, aku pon sms la sahabat ni..dah lama dia minta tlg aku booking kan flite untuk dia..asik melepas je kan..aku pon apa lg pagi2 dah sms dia ingatkan pasal promo...oleh sebab sahabat tu tengah berkursus maka aku pon tulung la dia bookingkan flite g langkawi untuk dia 4 beranak....

maka dapat la sahabat tu harga RM70 sorang return flite ke langkawi (masa book ni ari rabu)
 tetiba arini ada promo free seat ke langkawi...hohoho sian ko aty..kalau tak bole dapat RM45 xpe la..xde rejeki nak dapat lagik murah kan
jangan tanya aku ada booking ke tak...aku terpaksa berpuasa untuk membuat sebarang booking AA wat sementara haha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

alemak..
ada lagi murahplak dah...
sabo jek la, haha!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

terbaek la nko nana..
aa pun windows soping..
apepun, tqvm kat ko psl alert sume org,aku esp..
nnti de lg promo, kasi tau gak yer..
cm kate ko, window soping pun ok maaa..

fazilzura said... [Reply to comment]

aku ado try2 jgk , tp kene rm500 tuk 3 org (3h2m) ke langkwi.. uhhuhu cmner ko dpt muroh ni ..

tp aku idok ler book kan .. almaklum ler.. now kene pose jgk

fazilzura said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
atty's said... [Reply to comment]

kty pun..tahan iman,x nak masuk langsung web AA..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me jenis tak dapek nak plan awal2 sbb mr hubby susah nak dpt cuti :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

regular custemor pon puasa gak ke...rugi la AA

syanasaid said... [Reply to comment]

hahaa ko pn kena posa ek
ye la bln 5 aku gi bandung, pastu bln 7 nye sabah plak
pening laki mekior celah mana nk bayar tiket
hahaa

Falsya said... [Reply to comment]

window shopping je ke na?..hahaha..

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks window shopping kt AA sama ngan syana..hehehe..kita kalo hubby tgk ke langkawi ni sure nk pegi tp kita nk p destinasi lain..hehehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hik3..aku antare yg dpt tix 45 tu,yippieee!!!semoga xde halangan la nnt insyaAllah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hehehe tp travel period xlama..tu la kelemahan dia

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
hahahah aku kena puasa
xleh nk bli jadik harus la di share ngan kawan2 kan

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
heheh ko kena carik date by date
bukan carik date yang kita nak
tp carik date yg ada promo

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hahah kuat btol iman akk

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh saya pon klw ikut kan
gitu juga
tp degil hahaa
book juga
kemudian tu nanti cite

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
regular customer tengok je
tunggu btol2 murah hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
heheh aku ada bln 7 je g kelantan
tu pon xtau la g ke tak

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
itu je yg tmampu hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahahah dia suke ek langkawi
tak jemu pon ye juga
langkawi tu best

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hahah selamat bercuti!

watyz said... [Reply to comment]

time kasih yer nana! sayang ko!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...