MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 6, 2012

1 for rm10

last week masa kt BTS (untuk nad yang tanya BTS tu apa..BTS tu berjaya time square heheheh), nak balik nengok wayang dah ni sekali ternampak sesuatu yang sangat menarik ati kat kedai kasut esarli...terpampang situ tanda harga RM10, utk sepasang kasut..aku ni bukan bole nengok menda2 murah ni..haha..ingatkan kasut buruk2 ke, kasut pesen lama ke kan..

sekali usha..kasut seme cencantik..tapi bese la saiz mana ada situ je la...xpandang kiri kanan..pilih kasut yg rasa memang saiz aku...tak de nk cek slack ke, ada koto ke..tapi so far elok je...rembat la 2 pasang...tu pon dah memang rejeki aku la kot kasut itam yg aku bli tu saiz 37 mula2 ada satu je..tak de pasangan dia..suh salesgirl carik kan pasangan dia..sekali xjumpe...ntah camane tetiba datang sorang minah cina ni pegang kasut sama mcm aku, salesgirl tu cek saiz berapa kat dia tu..nengok2 sebelah saiz 37, sebelah lg saiz 38

heheh...bengong pon ye orang tu beli kasut tak tengok ke saiz?ada ke amek saiz sebelah lain, sebelah lain?makanye budak salesgirl tu pon tuka la..amek size 37 yang sebelah lagi kat budak cina tu..seb baik budak cina tu pakai saiz 38, kalau tak tarik2 rambut plak berebut saiz 37 heheh...

aku ni jenis xkisah...kasut 5 ringgit pon kalau cantik pon aku beli, janji cantik..bukan orang nak belek pon eh tengok kasut ko harga berapa?hehe..ke..ada orang pesen gitu?sebok nak tanya harga barang2 kita berapa..(memang ada pon..)hehehe

lai..lai...lai...

 ni je yang sempat di rembat RM20 utk 2 pasang kasut,  kasut dah itam legam dok lanyak, baru nk amek gambar haha
skang ni seme pesen kasut aku wedges gini..xmampu pakai heels, dah besara dah zaman2 heels

Published with Blogger-droid v2.0.4

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

x ajak akak(sebut dgn sengau) pun tauuuuu..

nur anis said... [Reply to comment]

yang putih tu saya berkenan la..cantikkk...murah pulak tu..saya pun pantang jumpa barang murah ni...

watyz said... [Reply to comment]

murah dan cantik... :)

Mummy Princess said... [Reply to comment]

alamak, ni kena serbu gak ni........bab kasut murah2 ni kita pun suka.......lalalala

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kalau myra pun tak kisah dengan rege, asal cantik dan selesa ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yg penting cun di mata masing2 hehhe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

biar betik kasut camni rm10!
okeh ar ni
nak lanyak tiap2 ari, hehe...

mekaseh nana, sbb bgtau apa itu bts, haha!
lawak!!tak pterpikir langsung pun!
asek terpikir bts tu bandar tasik selatan, hahaa!mengong! =p

wantie said... [Reply to comment]

ha.. aku pun pakai kasut yang fesyen cenggini. Tapi beli hat jenis ringan. steady je bila jalan

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

samal mcm akak... xdenya nak beli mahal2...
murah pon tp klu dah berkenan, akak beli jerk....

syanasaid said... [Reply to comment]

ha??? 10 hengget???
lawa la yg kelabu tu
eh ke putih?? hehee
lawa siut aku pn suke wedges la ni

fazilzura said... [Reply to comment]

ko mmg suke pi BTS ye.. aku kalau pi BTS tu kalau time nak pi sg wang , alang2 nk park murah pi BTS .. smbil2 lalu .. smbil2 soping

juelee said... [Reply to comment]

haha kita selalu tulis entri sama, sayapun dok tulis pasal aksut ptg ni tp tak beli pun

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

giler murah weii...

mama tisya said... [Reply to comment]

best dpt murah yg ada size..slalu yg murah ni size kecik2...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah murahnya, kat esarli tu memang selalu jual murah2 kan kita pernah beli kat situ b4 this....cantik kasut, kalo kita pun memang jenis tak kisah murah atau mahal janji sedap pakai + hati suka cukup la

ogyep yummy mellow said... [Reply to comment]

Dah lama tak beli kasut baru... nak tangkap juga lah few pairs..

ieda said... [Reply to comment]

nampak sedap pakai ..
kalau akk ada situ sure cari gak ..;)

atty's said... [Reply to comment]

kty pun x kesah murah,yg penting cantik..slalu gak rembat kasut ngn baju time jual murah2 ni

mama rifQy said... [Reply to comment]

sangat murah nana! kalo kite ni,sah mmg akan rembat jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...