MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 16, 2012

aira's birthday party!

kami telah di jemput utk memeriahkan birthday party anak bos, aira.baru sekali je jumpa aira ni sangat cantik budak nye. majlis bertemakan putih & pepel my peberet kaler...memandangkan seme baju pepel aku dah mengecik...(baju yg kecik ok bukan aku yang besar hahah..)jadi sarung la dress malam safi yang terperap dalam lemari..hahah sian dress tu sekali pakai je..nape aku xpakai sebelum ni ek?baju hooded pon sekali pakai je tak tau nak pakai g mana.

majlis di adakan di amanville, playground baru milik boz kat spaceu8 bukit jelutong, shah alam.jauh juga...spaceu8 ni soping complex baru tempat pon tak buka sepenuhnya lagi..banyak lot2 yang kosong...

invitation card

 birthday cake tk rasa pon
cantik kek nye
 birthday girl yang sangat comel


 acara untuk bapak & mak budak tarik tali lelaki vs pompuan
pemenang nye pompuan...orang laki saje kasi chance hehehe

pes time g beday party ada game untuk orang tua2 haha..bese nengok budak2 je main ni mak budak seme main, atuk budak pon ada hahaa
gambar aku sendiri lupe nak amek hehhe..tp ni ada satu gambar yang birthday girl snap guna dia nye Polaroid camera
goodies beg
nanti aku cite lebih lanjut pasal playground ni yea..menarik sangat uolls..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg sangat la cumill birthday gurl tu...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...meriah tu..
mcm dah lama jer tak terjah buzzday party..

Falsya said... [Reply to comment]

gile best birthday party anak bos ko nie..nnt birthday aku celebrate situ tau..wahahahaha..

serious cantik anak bos ko..bos ko pun encem..ngeeeeee..

mama tisya said... [Reply to comment]

comei busday gurl..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

cantik la kek tu..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

best nyahhh

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

of course la mia yg paling suka, siap ada playground lagi.

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

bestnye besday die celebrate kt situ
happening jek
bebudak pun bleh main2
giler comel besday girl!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...