MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 16, 2012

amanville @ spaceu8

ehem2...meh nak promote playland baru ni..terletak di dalam shopping complex SpaceU8, kat tingkat bawah terletak nye Amanville.pertama kali datang rabu lepas masuk2 je terus tertarik dengan deco dalam playland ni..sangat cheerful..warni warna..memang kalau budak2 nengok sure dia tarik tangan mak pak masuk sini..

yang menarik nye amanville ni, dia ada 2 lot, satu lot khas untuk baby nye side & tempat belajar, satu lot lagi khas untuk kanak2 yang dah besar..kira xlah kita risau kalau kita ada baby kecik, diorang dah asingkan tempat main untuk baby & kanak2 yang dah besar.

lepas tu..ada lagi, ada kelas khas untuk kanak2, kelas drama,kelas gitar,kelas art eh macam2 la ada..jadi kepada penduduk sekitar shah alam..di jemput beramai2 bawa anak2 datang main kat sini...sure anak2 korang suke..aku jamin 200%

safety kat sini sangat di titikberatkan..setiap kanak2 yang mendaftar masuk akan di pakaikan gelang kat tangan...tu nanti nak cek out kena pulangkan gelang tu.kot kalau nak tinggalkan anak sementara g shopping pon bole..cas akan dikenakan..segala details korang bole tengok kat bawah ye

 welcome tu amanville
tengok la signboard pon dah kalerpul lawa kan
  playground rules
 admission fee
ini ruangan untuk tempat belajar, sand art & tempat main untuk toddler




 ni bez...ada pistol untuk main perang2 tembak bola
platform ni 3 tingkat tinggi dia
 toilet juga ada disediakan..ada 4 toilet, setiap lot ada 2 toilet di sediakan
 ini toilet budak hehe comei gile toilet bowl dia kecik je


lapar?jangan risau ada juga di jual makanan kat sini
harga untuk makanan

macam2 makanan ada di jual
& makanan kat sini seme sedap2 esp spagetti dia!

time table untuk mcm2 kelas
kalau berminat nak buat birthday party anak ke, bole call staff amanville 03-50334830 
l

p/s: kanak2 yang nak masuk main dalam ni kena pakai stokin tau..bawa siap2 untuk lebih info bole masuk web site amanville 
Published with Blogger-droid v2.0.4

20 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

ala2 kidzsport ni...tp regenye murah sini kot...

mamyharraz said... [Reply to comment]

menariknya.

nnt boleh bwk ank dtg kesini.menarik sgt2 harga pun ok.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg banyak betui falities tu kan..terbaik la...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

wah bestnya.....ni kalau bawak nie tak nak balik nie ...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

toilet budak kecik mgm comel2
aku klu amik aqil mesti usha dia punay toilet.
toliet bowl kecik
lepas tu shower dia pun comel2 jer

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

cantik dan bagus tempat ni....
kalau anak-anak pergi mesti riuh rendah jadinya...

amiey lee said... [Reply to comment]

sweett sgt si damia senyum sukaa..

wah best nye tempat ni kalau dpt kat sarah n ashraf memang harusss le ni

amiey lee said... [Reply to comment]

sweett sgt si damia senyum sukaa..

wah best nye tempat ni kalau dpt kat sarah n ashraf memang harusss le ni

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

menarik tmpt ni
thanks for sharing!

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply to comment]

eh bestnye tempat ni. rasa macam nak pergi je tapi baby i kecik lagi..:D

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

wahhhh..menarik ni...

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Ahh sini murah je facilities pon banyak

Nana said... [Reply to comment]

@mamyharraz
Jom..ramai ramai datang sini...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Ahh..karoke pon bole

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Hahaha kasi je dia main 2,3 jam sure dia puas kak

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
Heheh...mmg kiut toilet dia

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
Hehemmg menarik
Bukan stakat main belaja poh bole

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Heheh sila bawa anak anak datang sini ye

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Heheh sama2

Nana said... [Reply to comment]

@S.U.R.I.A.T.I

Yuppp sangat menarik mari lah :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...