MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 30, 2012

the avengers

sabtu lepas memang hari untuk meREDEEM hadiah yang di menangi..hahah poyo nau bunyi nye...memandangkan amrul ada, jadi tak bole la nak lengah2 redeem hadiah sebab nak merasa sama2...lepas majlis nikah si nana..aku balik tros g subang parade, nak amek adiah tiket the avengers yang menang kt FB subang parade.nasib baik bole kawtim ngan staff diorang suh diorang pass kat info counter..ye la..kalau tak mula2 dia suh amek ari isnin-rabu lepas..bile aku call minta nak amek ari sabtu..diorang kata ok..naseb baik la bole tolak ansur kan..kalau tak bole memang dah lama burn dah tiket tu

masa g amek tiket tu kat info counter, tros naik MBO tengok ada tak tayangan nye petang sabtu tu..naik2 je tengok ada kul 3.45p.m apa lagi..cargas beratur tukar kupon tu dengan tix wayang.

ok nak komen pasal cite ni..aku agak tak paham dengan terms2 sains yang di gunakan hahaha..mampos blur..ion la kripton la Tesseract, the Chitauri  garuk2 kepala ...bak kata katpen amerika ENGLISH please! bila mana si doktor banner aka HULK terang kan menda2 sains tu haha..aku nak cakap lebih pon aku xpaham..

tapi apa yang aku suke dia nye fight tu memang sangat hebat...pastu cite ni kelakar...haha...cam bangang...nak2 part dewa loki jahat tu memperlekeh2 kan HULK yang kuat lagi gagah perkasa tu kan..sekali hulk bengang dia angkat loki dewa jahat tu dia hempuk2 atas lantai..hahaha part tu satu wayang gelak mcm nak roboh..dengan damia pon gelak kemain lama dia nak stop..(pesen gelak mcm aku..susah nak berenti hahaha..)lagi satu part yang kelakar masa hulk tumbuk si thor hahah adoi masa tu serius lawak gile...

siap ada surat lagi..

2keping tiket the avengers

 dalam ramai2 superhero suka Tony Stark (Robert Downey Jr.) yang pakai tie tu..

Published with Blogger-droid v2.0.4

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Bestkan?!
Memang lawak..
Nak pecah perut kami duk gelak..
Part HULK duk lunyaikan si Loki tu Aqil sampai tepuk2 tgn..
Hi3!!!
Mmg x bosan cite dia..

Falsya said... [Reply to comment]

best kan na cite nie..sgt kelakar..harus repeat balik..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Beshnye tgk wayang free..hehe..btw ada plan gak nk tgk citer ni. Zara panggil cite superhero..kite suka ngn kapten america tu..^__^

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

KALO SUE SUKE THOR..KIKIKIKIKI

mama tisya said... [Reply to comment]

tgk jugak sabtu aritu sbb dpt tiket free...sebenarnya tk brp suka tgk citer camgini tp bila part fighting tu mmg hebat tiba2 tersuka..nk2 tiket free so lg la suka....hehehe..tisya pn kemain gelak

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak sure nak tgk ker tak citer ni :p

syanasaid said... [Reply to comment]

tension jek bile org update psl wayang
mak jeles!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...