MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 2, 2012

baju dah siap! tapi...

ari khamis lepas g kedai akk tailor yang ktorg anta baju dayang2 tu kan...konon2 nak amek la..dah janji hujung bulan nak datang amek..petu memasing try la diorang nye baju yang aku ni condifent xmo try mulanya tau...si fasya try sekali beso katanya....aku nengok je dia try patu aku try plak baju mia ok la tangan je labuh skit xpe la sebab bole pakai lama kan..

ntah camane tetiba aku tdetik plak nk try..sekali try amek ko...rasa mcm tak bernapas kat bahagian dada...tangan tak selesa esp kat ketiak tu, ketat sangat...adoi rasa nak marah time tu tetiba muka nak tukar kaler hijau mcm hulk hogen..dah try2 sah memang tak selesa sebab ketat...adoi akk ni...aritu aku dah ckp dah klw bole xmau fit sangat..memang baju kurung moden ni kena fit baru lawa kan..maslaahnye aku ni dah gemuk pakai ketat2 kan lagi la nampak lemak2 tepu aku seme tu tak leh sorok hahaha...

setelah berbincang dari hati ke hati (cewah mcm pasangan kekasih hahah) makanye akk tu kata nanti dia buka skit kasi besar bahagian yg ketat tu, pasya plak kasi kecik kan mana yg beso tu..balik umah tu kan aku tiba2 cam tsedar mcm tak patut je aku bebel2 cakap issh nape ketat ni...depan2 kakak tu ahaha...dah tu kastemer is alwayz rite kan?ko dengar je la kak..bebelan aku ni..kata bayo mahai mesti aii nak puas ati

ni la dia baju dayang2 sekalian, tudung tak carik lagi xtau nk pakai tudung apa nih

Published with Blogger-droid v2.0.4

20 ribu orang memberikan idea bernas:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

cantik ler bj dayang2 tue .. eh apa kes psl maaf kt bawah niah ??? musykil aku

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

dayang damia pun ada skali..
heheh, damia jd folwer gurl la nnti.. =)

Falsya said... [Reply to comment]

ermmm,tunggu je laaa..jgn rosak kain sudah..mau berkurun kene bebel ngan si nana keding tuh..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mia punyer baju cantik la....

fazilzura said... [Reply to comment]

part tgn mia tu labuh nye... ko jait skit ler..

part ko awat x tunjuk ?
aku rs makcik tu tertukor ukuran ko dgn pasya kut

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

nampak sgt baju si falsya tu beso, huhu!
comey ar mia ;)

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu ke ko nye dengan si falsya bertukar heeee

ieda said... [Reply to comment]

alah2 ramai2 tuuu rasanya dayang damia paling menyerlah duk sebelah pantin !!! .. ;)

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

amboi mia.. pandai bergaya.. dan posing.. ;)

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
tq..xde apa la...saje sesekali minta maaf sebab kdg2 kita ni main lepas cakap je kan

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
hehehe ok kot jadi flower girl
dah besar senang kontrol

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
adoi klw rosak
aku pakai sekali je la jawbanye

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tq..pes time ada baju kurung moden mia ni
bese kurung je

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
ahh mmg kena jait skit

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

setuju...mungkin tertukar saiz semasa ambik ukuran hihihi

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
tu la pasal..
ingt tertukar size ngan kita
tp try baju dia kecik xmuat

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
aku pon ingt gitu
dah try bj dia
xmuat plak kecik gile

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heheh ke dia meriah sebab mulut dia yg kecoh

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
bab posing mmg dia suke
hehe

atty's said... [Reply to comment]

akak tu tersalah ukuran kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...