MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 25, 2012

beg coach saya dah sampai :)

semalam g keje kan..tak sabar2 rasa nak balik...hahah over tau..sebabnye penganjur kontest MyBags Lover dah pm kt FB beg juruletih akan sampai ari selasa..sebab diorang courier ari isnin.pagi tu call mak tanya dah sampai ke beg orang?blom...katanya ok la pastu malas nk call dah haha...balik umah cecepat tanya mana adiah?ehhe...tengok2 ada atas meja..adui...tak saba nak buka..haha tapi buka ngan penuh cermat & ati2..bese main koyak je..krakkk...

contest tutup ari ahad, pemenang umum ari ahad kul 10 malam, adiah sampai ari selasa pantas sungguh penganjur kasi adiah..pantas segalanye lah!..memula kan..sebelum dapat beg tu aku ada terniat nak jual beg ni..tapi nye bila dah dapat beg ni alamak...cair bile menengok nye...alahai sangat cantik..tros xjadik jual..haha..xpela..nak juga merasa pakai beg jenama terkenal, klw nak bli sendiri jawabnye memang TIDAK la kan :) kumpul gaji 10 bulan baru dapat bak kata ameiy lee hehe.....

bila dah dapat beg ni, aku di minta untuk mengambil gambar bersama dengan bag & tag penganjur MyBags Lover..ok nak tekan kat sini aku bukan saje2 up gambar pegang beg juruletih ni kat FB malam tadi ok..jangan la plak kata aku ni nak berlagak ke apa..xde niat sebesar kuman pon nak berlagak..tapi memang itu syarat yang di tetapkan oleh penganjur..kita ikut aje..klw ikut aku..aku just nak share gambar tu je, tidak tuan nye :)

apa2 pon...syukur alhamdulillah..saya sangat bersyukur dengan rezeki yang allah bagi ni..merasa juga saya pakai beg berjenama..yang mana selama ni saya hanya pandang dari jauh je.kepada kawan2 jom la ramai2 like https://www.facebook.com/mybagslover sebab nye diorang akan buat lagi contest mcm ni..mana tau next time rezeki korang plak menang beg juruletih

parcel yang membuatkan aku teruja sampai tido lewat hahaa
 tara...juruletih ini the house

 isi perut

 ni la gambo yang di anta kat MyBags Lover..kemain pas blk keje semalam mmg lepak umah deah, blk umah amek beg ni, bawa kamera, sampai umah deah mandi2 seme pastu photoshoot hahaha...ye la..penganjur tu nak share kat page dia kan..kena la kasi gambar elok2..10ribu orang tengok kena semenggah sikit
  ini ada di sertakan resit yang penganjur beli beg ni kat allen premium outlets
kat US sana
arini dah rasmi dah beg baru.bawa g koje..pastu siap bawa tempat gantung henbeg tu, klw tak besenye aku letak je beg bawah lantai..letak je ats kapet..tapi ni adiah istimewa kan..xleh la letak atas lantai..kena jaga elok2 ni bukan senang nak dapat..mati hidup semula pon xleh dapat hahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

68 ribu orang memberikan idea bernas:

pinky said... [Reply to comment]

perghhhhhhhhh....giler mcm xpcaya....hahhahhaa

♥ Elin ♥ said... [Reply to comment]

tahniah!

wahh segak bergaya lah kali nih eh :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah ye, dapat gak merasa beg mahal :)
Myra je tak mampu beli lagi ;)

Falsya said... [Reply to comment]

phewittttt..siap gantung lagi handbag u..kelas ko jah..hahaaha..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

weewwiitt2...!
cantek giloss!
tak sbr tggu kite punye pulak =p

fieda said... [Reply to comment]

wow..tak terkata ape tgk beg mahal tu..tahniah nana..

fieda said... [Reply to comment]

wow..tak terkata ape tgk beg mahal tu..tahniah nana..

Zana Nordin said... [Reply to comment]

phewwiiittt
udah sampai beg cantik itu
betul ler nana...cepat betul
bagus kan penganjur mcm nie..takde ler pemenang tertunggu2...

aduh!..jatuh chentaaa lerr

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lawa sgt..jeles I!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

jeles T__________T ..congr8s nana!!!

munna said... [Reply to comment]

tahniah...cantik bag juruletih tu...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes sgt besh!! nana sgt comel dlm pic tu :)

Aidah said... [Reply to comment]

tahniah, dapat beg mahal.. =)

Em's Family said... [Reply to comment]

best best.. oongrats yer

liyana said... [Reply to comment]

hebatla akak ni :)))

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg cun...sesuai sgt..bgs tkyh jual..beg mhl tu..ala kalo bli beg sure nk berposing punye ..ignore je la kalo org nk ngata apa tu...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cantik beg tu nana wehhhhhh!!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best..memang cun..murah rezeki tul Nana..tumpang happy..meh jangkit sikit bab menang2 nie...

maszmadi said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki, tahniah...
bestnyer kan dapat free plak tu.....

amiey lee said... [Reply to comment]

uhuk uhuk...tersedak aku ko sebut nama aku..hee ada harapan la gamaknye dapat aura ko ni..hahahahah

wahh sgt menarik tertarik gedebommm makjahhhhh oiiii..aii gigit jari..gigit tangan gigit bibir ajala hahahahahahahaha

terbaikkkkkkk

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

saya suka..saya suka..mei mei kata..kikiki..cantik la nana oit...

atty's said... [Reply to comment]

tahniah nana..besh dpt beg coach free lagi..

MRS. K said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. rezeki

lia said... [Reply to comment]

melaram beg coach la yer he3

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

cantik... ;)

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

wahhh siap gantung lagi handbag....kerlasssss...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

bessssttttnyer nko Nana..
coach tu!!
*bermimpi aku nk galas brand tu gak.. ;-p*

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahhh sangat bestttt

syanasaid said... [Reply to comment]

bangga aku dgn ko
kekee teros ari ni aku pn join segala GA kt fb
pembakar semangat aku

yumielufya said... [Reply to comment]

Tahniah...bestnya dapat handbag Coach..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hahahahah

zh-ena said... [Reply to comment]

CAYA LA NANA...

ibuhebat said... [Reply to comment]

memang cantik.. hai.. bertuahnyaa :)

sall said... [Reply to comment]

save2....bertuah nana. Tahniah ye.

Sall tag nana
http://salldann.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Hahah sy ni lagi 100x tak pecaya...

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Elin ♥
Tq..tp nak pakai kena tgk tempat juga kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Myra terus terang akk ckp akk pon mmg xmampu klw nak beli n lg satu mmg xkan bli la kot beg harga ribu2 sebab dgn duit sebanyak tu byl lg menda lain akk bole buat.

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Haih musti lah nyawa aku no 3 ni hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Hahaha xsabar juga tgk nad nye bag

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
Alhamdulillah,,,sy lg tak terkata

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Nordin
Mmg cpt dia anta beg ni
Tu la zana mula2 rsa nk jual tp bile tgk sendiri dpn mata jatuh chenta tros

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Hahaha tq

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Hehe tq tau

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Tula mz mmg best adiahnye
Xpernag ada angan angan nk bli pon sbb x mmpu

Nana said... [Reply to comment]

@Aidah
Mekaseh...

Nana said... [Reply to comment]

@Em's Family
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@liyana
Xde hebt mana nye dear
Ni lucky draw je tau

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hahaha mula2 rasa nk juai skali dh sampai tros xjadi heehe
Xde pon org kata or ngata tp kita tau mmg ada org perangai gitu...so sebelum dpt komen yg xbez baik kita ckp dulu hahahah sure klw da org nak komen xbes xjadik komen

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Tu la...cair bile tgk, muat seme plak tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Alhamdulillah rezeki ayu
Smpai skang still xcaya dlm ratus2 org yg share kita yg mng

Nana said... [Reply to comment]

@maszmadi
Alhamdulillah..rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@amiey leeHahaha yela btol la kau kata kumpul sebulan seratus 10 blh br dpt beli
Pada aku dr kumpul bli beg baik kumpul g oliday hahah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Ahahaha saya pun suka
Btol btol btol

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tq kak..alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Syukur sgt2

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Xde la nk mlaram mana sayang plak nak wat lenjan

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Akmal
Tq

Nana said... [Reply to comment]

@Pusat Bahasa Pelangi
Haha mestila kena jaga elok2 ni
Nk bli mmg xmmpu heheh

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Alhamdulillah beb...
Rezeki allah
Allah kurniakan nikmat utk aku merasa pakai beg ni, sebab dia tau aku mmg xkah mmpu klw nak blu sendiri

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Tula...sgt bessst alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Haaha sebab beg ni juga la pembakar semangat aku nak join semua contest kt fb

Nana said... [Reply to comment]

@yumielufya
Tq... :-)

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Kau apa motip gelak2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@zh-ena
Alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@ibuhebat
Tq kak....alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@sall
Tq :-)

kayrul-shah said... [Reply to comment]

mana nak dapat beg mahal orang kasi free nie...untungnya

Nana said... [Reply to comment]

@kayrul-shah
Alhamdulillah rezeki ni btol la lan sape nak kasi beg mahal free2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...