MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 27, 2012

bila dah menang sekali, dia menang berkali2 :)

aku rasa minggu ni memang minggu bertuah aku la kot...bila nama dah start ada tuah...menang contest like, share & win kat FB, bermula dengan :

menang tiket the avenger kat fb subang parade (ari jumaat lepas)
menang beg coach kat fb My Bags Lover (ari ahad)
menang card starbuck RM20 kat fb Perfect Livin (ari rabu)

semalam menang GSC movie ticket...dari FB MadnessDeal. tq nad sebab tag kat FB...tu dia...dah bape tiket ada ni..tunggu masa nak tengok je, lockout, battelship, the avengers, ini plak gsc movie tiket ni sure open tiket xkisah nak tgk cite apa pon..selamat lagi duit makcik

jom kawan2 kita ramai2 cuba nasib dengan contest share & win..klw contest kena beli barang tu mcm lambat la sikit aku nak join..haha..malas nak g post opis..kontest ni senang je hujung jari je like, share & win

p/s : aku perasan..sejak aku menang beg coach aritu kan..ramai kawan2 yang tak pernah join tag, share & win ni tiba2 terjebak join sama..heheh..pastu ramai juga yg pm..cakap lepas nengok aku menang aritu..diroang jadi mcm pembakar semangat plak nak join semua contest...menda ni semua luck je korang..tak rugi apa2 pon kalau try kan :) tapi kalau tak try tu yang rugi


kemenangan ke-19 utk 2012

15 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

rezeki berganda ganda..alhamdulillah..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

murah rezeki nana :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah tahniah nana, kasi aura sikit

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sangat betul tu nana!
mula2 ingt, ala..boleh menang ke like n share ni..? cam ramai je yg join

tp bila nana dah menang, tak mustahil kot..kan?
sape2 pun boleh menang, beza nya rajin n malas jek =p

lagipun, mmg dah dok ngadap lappy, join je la, haha!

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

waweeeee....list makin pjg dah tu nana...nk jugak la join cmni..best pulak tgk..sndr yg bace ni pun excited:)

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...rezeki berganda2222

amiey lee said... [Reply to comment]

hahaha tau takpa..chaiyookkk

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nak try jgak lah...seronok tgk kak nana asyik menang je...btuah sungguh...nnt kalau ade contest tag2 lah saye di fb..hikhikhik (wat2 muke x malu)...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaik jugak la.....

syanasaid said... [Reply to comment]

aku bukak FB tgh2 malam tgk berduyun ko tag & share
hahhaaa
aku pn teros semangat nk join

shera haifa said... [Reply to comment]

alhamdullilah rezeki.. tahniah sis..

Falsya said... [Reply to comment]

ngan kiteorg2 skali tumpang tuah ko nieh..hahaha..

~ana~ said... [Reply to comment]

waaaaa..bertuah nya ko nana..tumpang happy utk ko..:)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah.. rezeki tu ;)

Syima Emi said... [Reply to comment]

hehehe.. rezeki kan kak nana..
saya pon alami pengalaman sm mcm kak nana.. lepas menang, barula kawan2 yg tak percaya mula dok join contest like & share ni..

tu pon lepas sy menang hadiah best samsung galaxy s plus.. mmg berbaloi kan.. just like & share..

btw, tahniah tau kak nana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...