MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 2, 2012

chatime @ wangsa walk

lepas g umah kakak tailor kami seme menuju ke satu destinasi yang ditunggu....wangsa walk! yeahh...chatime dah buka kat wangsa walk kawan2...dekat skit ngan umah kalau tak jauh nun kat festival city mall yg paling dekat..

ni seme salah falsya..dia la yg memperkenalkan chatime ni kat aku dah aku jatuh cinta dah...mengigit bijik2 hitam yang di panggil pearl sangat mengasyikkan..heheheh...sebab sayang takut abes pearl dia, aku sedut satu sedut satu biji pearl...hahah punya berkira takut pearl abes.

aritu ada try coolblog tapi tak leh celen chatime la aku rasa..air dia tak kaw mcm chatime, klw nak banding harga chatime mahai skit dari coolblog.

ni chatime br buka kt wangsa walk, kat tingkat ats, kat TGV
 aku nye yg tengah tu nama dia pure cocoa harga RM6.90
yang kiri sekali falsya punye strawberry puding+pearl RM7.90
hujung sekali yg large hirda nye choc hazelnut RM6.90
dalam banyak2 ni aku nye paling sedap

nak balik tu terjadi satu peristiwa yang mana kasut aku tiba2 tersangkut atas meja pastu tercampak atas kerusi...hahaha mmg spoil btol aku satu hari tu..dari kat opis lagi mcm2 jadi dengan girdle jatuh dalam toilet, slipar masuk lubang jamban...adoi hari yg malang btol hahhaa

Published with Blogger-droid v2.0.4

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

jom repeatttttt lagiiiii..

pena rozie said... [Reply to comment]

memang best....

pinky said... [Reply to comment]

hala ek??? ari tu kecoh kat umah i ckp xhalal....tak tahu lah...klau halal nk jugak rasa..sll duk minum yng bon bon kat jusco jer...hahhaha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg best kan....asal rasa macam tak cukup jaa gengnyer...

syanasaid said... [Reply to comment]

aku selalu amik coolbog jek
murah pn murah
hehehee

fazilzura said... [Reply to comment]

halal ke beb ???
aku xpenah minum , tp kwn ku kato idok cz kedai pun cine punye ...
kalau Halal ok lew..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hahahahaha..!!!
lawka la nana..
sori tergelak :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

tgk gmbr cam sedap ;-)

bunga_rose said... [Reply to comment]

hahaahha.. lawak la..camne kasut leh tersangkut atas meja lak tu? dan paling haru camne girdle leh jatuh dalam toilet n sliper lak masuk dalam lubang jamban.. cian nana hihihih

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Harusss heehe

Nana said... [Reply to comment]

@pena rozie
Kan ralik gigit pearl

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Yeke xhalal?
Tgk ramai melayu bli

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Amek large je puas ati

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Cool blog mmgmurah
Aku time xde duit mmg amek coolblog je hhh

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Hee aku tgk ramai je melayu bli
Klw kt bts tu mmg jrg melyu bli seb tulisn cina
Kt wngsa wlk mjoriti melyu je

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Adoi xtau la nad
Ntah apa2 spoilbtol

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
Sangattt hehe

Nana said... [Reply to comment]

@bunga_rose
Hha xtau la kalot sgt kot...
Clumsy heheheheh

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

sronok lak tgok u all ni...happening sgt. tp, su dh try dh chatime ni. tekak su kate, xbest! (haha, negative feedback la pulak). tekak su sorang je kottttt yg gini.

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hahah...kelam kabut sgt ko tu...pdn muke

mama tisya said... [Reply to comment]

rmi yg ckp sedap tp tk pernh try lg

tiefazatie said... [Reply to comment]

best kan..hihi..wah2..nt klu ifa nk dtg cni lg..ifa bgtau eh..=)

tiefazatie said... [Reply to comment]

best kan..hihi..wah2..nt klu ifa nk dtg cni lg..ifa bgtau eh..=)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hujung minggu ni p PJ nak try la CHATIME jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...