MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 10, 2012

corat coret ABPPH dr wartawan tak bertauliah

tak kira nak juga wat coret2 pasal ABP..ni coretan dari pihak aku..saje nak juga jadik wartawan tak bertauliah hehee...

1. pengacara nape sampai 4?ada masa rasa mcm kat pasar borong dah..sorang terpekik sorang terlolong...bagi aku antara 4 orang pengacara aku lagi suka zizan & seripah shahira, sebab dua2 tu lagu menonjol aku rasa la...

2.kemenangan fizz fairuz sangat di luar jangkaan..terkejut & tergamam kawan tu..sampai sebak2.suka gak nengok dia berlakon

3. kemenangan retis2 ni nampak mcm sama rata je kan??mcm nak menjaga ati seme pihak ke gitu la..hehe mandai2 wat spekulasi...ye la..mcm pelawak paling populer..aku bajet zizan lagi naik stage sekali johan menang...xpela..xde isu pon johan menang dia memang layak what..dah adil dah situ zizan & johan masing2 menang award

4.seperti di duga..bintang paling populer..mat haron memang udah dijangka kemenangan nye..ada terbaca dalam fb orang xpuas ati dia menang..siap kuar plak isu..asal aron menang..dia orang singapore...apa kes plak ngan orang singapore...ni bukan anugerah bintang malaysia paling popular...xpaham aku..ni la nye umah dah siap pahat masih berbunyi..tak puas ati orang ni menang, tak puas ati orang tu menang..nengok mcm seripah shahira 3 tahun berturut2 kalah relek je heheh...

5. walaupon aku bukan peminat fazura & liyana jasmay, tapi aku nak buat pengakuan kt sini..aku sangat suka cara diorang dressing...tak kira kat majlis mana pon aku perhatikan diorang berdua tak pernah salah dalam bergaya...apa je yang diorang pkai sangat kena je...xpernah slack

 
6. sangat suka dengan pemilihan lagu2 masa persembahan sebab lagu lama2.antara persembahan yang aku suka malam tu :

- m. nasir, tam & aizat : tanya sama itu hud hud arrangement music sangat best..selama ni aku cukup tak suka dengar lagu tu..tapi malam tu..aku rasa beznye..jangan la abes lagu ni xpuas dengar
- Lan & ziana zain..perghh bikin segala bulu aku meremang....
-amy search dengan lagu isabela dah mcm konsert tokti siap wat isyarat rock yeah!

dan...yang performance yang paling2 aku suka....shila amzah nyanyi lagu nirmala..ntah kenapa di telinga aku yg dengar ni..ini la satu2 nya artis yang nyanyi lagu siti...lebih sedap dari siti nyanyi, tak caya jom dengar balik...serius suara shila sangat lain masa dia nyanyi lagu ni


tak mau komen yang buruk2...biarlah dah puas ngutuk ngan secret agent..xmo tambah dosa kutuk kat sini plak hahaha..sini nak review yang baik2 aje.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

LYAfrina said... [Reply to comment]

setuju gak bak shilla hamzah.. bagi lya dia nyanyi lagi sedap la...

mama rifQy said... [Reply to comment]

tak perasan lak shilla amzah ni nyanyi..kite paling suke ziaan zain nyanyi tuh...mmg sgt superb!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

setuju dgn semua di atas..
~ suka bab shila hamzah tu...dia nyanyi takde dgr stail siti pun..memang best
~ suka gak dgn kombinasi ziana zain & Lan..memang power.
~ amy search ...terbaik
~ bab pengacara pun..setuju...suka kalu zizan & shira jer..dah cukup best
~ and setuju gak bila fiz fairuz menang tu..kesian dia sbb dia tak sangka dia menang..sampai terharu gitu, pas tu mat aron kuar peluk dia...suka sgt..

Echa said... [Reply to comment]

aku setuju dengan seme yg ko taip tu.. siyesssss.. benar sama sekali.. hahahaha..

dan aku gigih dengar semula shila amzah nyanyi tu.. meremang bulu roma.. sedddapppppp... gile sedap.. suka..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

setuju!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

setuju sanagt apa nana komen..tambah2 tang pengacara..memang tak best langsung..lagi satu didie alias tue mcm terover gitu

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

so far
aku suke cara anka cik amzah tu nyanyi
compare jaman2 bpk dia nyanyi.mmg bese2 jer..
tpi shila tu mmg sedap la nyanyi
dia ni contoh investment mak bpk dlm bidang seni
equal to lisa surihani
rememeber those time lisa jdi model iklan bedak2 time kita sekolah dulu?!
dari situ la dia mula...
lebih kurang mcm shila jugak..
dai dulu ade album nyanyi kanak2 and lagu2 raya kot klu tak silap aku..
sore sengau2 dulu
tpi dah emingkat dewasa,n belajo nyanyi dgn baik..
aku rasa dah ok.
same goes to tok ti dulu..
sore sengau lepas tu lelama dan ok sikit and become better.

*fazura pernh kena sound dgn managemenet astro dulu sbb pakai baju yg improper.so then aku tgtk dia improve...
lagi satu,diakan duta lux.
honestly sesapa prnh jdi duta lux kan baju molek2..
mcm erra dulu,spe lagi?!
lupalah..
ahahahha


psl anugerah tu akutn ak tgk.aku tido...
mgm lama dah tinggal nengok citer2 ni...
takde pulang modal dari segi ilmu pun klu aku ennegok.klu enneogk citer2 masak2..aku boleh asah skill memasak.
nak asah skill menyanyi?!
aku bkn pndai nyanyi pung!
berlakon?!takdelah..
tpi siyes la..ralit mate nengok baju2 dema..
yg takl thn tu..
baju ice cream kon si Didie Alias!
ahaha...

*setuju la klu ko kate baik zizan dgn sharipah je la.itu mmg ngam and tak byk merapik.

eB ezrin said... [Reply to comment]

stuju ngan 1st point tuh... alahai... riuh .....

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

cik rose pun setuju bab pengacara tue kenapa 4 orang? buat sakit mata dan merapu lebih...elok zizan gan sharifah shahira jerkan...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

setuju sesangat...
takde motif pun nak tambah pengacara sampai 4 org

nur anis said... [Reply to comment]

kira ok kali ni sebab takdela sorang tu dpt banyak anugerah..kecuali fara fauzana..

suka zizan...memang patut menang pengacara paling popular..

atty's said... [Reply to comment]

suka fizz fairuz memang..dia mmg layak pun..tp ramai je yg tak suka..padahal fizz pun tak sangka dia menang..

baju liyana jasmay cantik..dan sopan.

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

mm..kali ni xbape umphhhh sgt la..baju pn byk yg ngarut2 jek..tp mostly persembahan artis jemputan yang menyelamatkan keadaan

ogyep yummy mellow said... [Reply to comment]

adat bertandingkan... ada yang menang.. ada yang kalah... tahiniah buta yg menang.. Yang kalah jgn kecewa..

fieda said... [Reply to comment]

bab pengacara sampai 4 org tu mmg semak terutama didie alias yg bikin semak dgn baju kembangnya..

Nana said... [Reply to comment]

@LYAfrina
Kan?lari dari siti mmg xde sama langsung

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Sama suka gak zian ngan lan tu powerr

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tu la pasal mg xde bunyi siti langsung
Lenggok dia lagi sedapo kan

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
Hahahah tq sebab stuju
Tau xpe power suara dia woo meremang dengar

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Ko xsetuju aku sekeh ko hahha

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Hahahha didie mcm serabut tgk ngan baju pelik

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
Hahahha gile tulus ikhlas komen kau
Terbaikkkk aku suka

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
T la seme nak bcakap xtau mana sat nk dgr

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute
Tu la pasal elok berdua je lg best

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Buat semak je ada
Elok biar zizan nga sy.shahira je dh bez

Nana said... [Reply to comment]

@nur anis
Btol xde yg bolot sama rata je kan fafau t xpe dh dia kt radio ada kt tv pon ada hhee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tu la dia pon ok gak cuma xsepemes aron je

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Btol...show artis seme bez penyelamat keadaan

Nana said... [Reply to comment]

@ogyep yummy mellow
Masalah yg komen xpuas ati bukan dr kalangan yb btanding hahaha xsesuwaii

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
Sgt stuju 100%

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...