MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 13, 2012

fiske steakhouse

 ari selasa lepas falsya call..."na...arini kan aku tiba2 baik hati...." dia blom abes cakap lagi aku dah nyampuk : "ko nak belanja aku makan ke?" hahahhaa...berdekah pasha sendat ketawa..eh mcm mana ko tau nih...hahaha..well aku kan ahli nujum kebangsaan hahaha...ntah camane aku dengar suara dia ala2 manja gitu kan bole teka dah apa dia nak cakap hahaha...

konon2 pasya nak banje kat HR steak kampung baru...pastu masa on the wat tu aku saje gatla mulut cakap ko penah try makan kat al-ansar sya??xpenah katanya...eh ok la jom kita try al-ansar la...tetiba masa dah pusing nak ke al-ansar..deah plak bersuara..eh korang penah tak makan kat fiske steakhouse??aku & pasya xpenah makan...

pastu tros memasing berubah pikiran..hahah konon2 dari HR membawa ke al-ansar last2 ktorg pilih fiske steakhouse ni la dia memasing pendirian tak tetap hahaha...xpe2 orang nak belanja kan...kita bawa je g mana..cuma kami ni xla kejam...masih memilih kedai yang berpatutan..kang ajak g victoria station kang..nanges ko sya hahaa

so far makanan dia sedap, tempat menarik & paling penting harga sangat affordable.. cuma satu je parking susah.kedai ni bole kata pemes juga, kat medan selera AU2 depan bangunan sapura.tq sya..lenkali bole la banje lagi hahaha

deah : menu dia ikan ntah apa nama tak tau
 aku: grilled chicken chop RM10
falsya : grilled lamb chop RM12.90
menu

 
ice blended copucino 
 muke kenyang seme ni
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

dapnye lamb chop.....

Cik Awin said... [Reply to comment]

sedapnya...

Sherwiena Muzzawer said... [Reply to comment]

Alah sedapnyeee..nak sikit boleh..hehehe

pinky said... [Reply to comment]

wahhhhh harga berbaloi baloi tu....

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

lamb chop nampak sedap..murah pulak tue...

fazilzura said... [Reply to comment]

tmpat jatuh lg di kenang , ni kan plak tmpt keto ku kene pecah wakakakkaka..

weols pun suke makang kt sini .. menu wajib pak ajil MIX grill .. pueh hati


*** ayu nye dak berbj kurung tu

lia said... [Reply to comment]

dap nyer... dap nyer....

mama tisya said... [Reply to comment]

baru je mkn sini smlm...murah jugak tp sos blackpepper masin...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

alamak!!
dah terliur nih..
ngeeeeeeeeee!!
TC yer & Happy Weekend.. ;)

syanasaid said... [Reply to comment]

huhu aku da la dr pagi td dok ngidam lamb chop
turun kedai bawah lamb chop xde :(
ni ko plak tunjuk gambar lamb chop
friday 13th btol la nasib aku ari ni
hahaaa

syanasaid said... [Reply to comment]

huhu aku da la dr pagi td dok ngidam lamb chop
turun kedai bawah lamb chop xde :(
ni ko plak tunjuk gambar lamb chop
friday 13th btol la nasib aku ari ni
hahaaa

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg berpatutan la harganyer..mmmm....

ogyep yummy mellow said... [Reply to comment]

pernah juga makan kat situ.. sedapp..

ibuhebat said... [Reply to comment]

wah.. rm12.90 utk lamb chop? sangat berpatutan nih.. sedap tak lamb chop nya? lembut tak? susah nak dpt lamb chop yg lembut n sedap dgn harga mcm ni... :D

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..sedap nie..murah lak tue..

~ana~ said... [Reply to comment]

ana pun pernah mkn kat sini..sedap gak kan..harga pun ok...

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Murah lak tu kan

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Awin
Sedap dan murah

Nana said... [Reply to comment]

@Sherwiena Muzzawer
Hee kena dtg keramat try ok

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Yup dan sedap

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute
Ahh murah dan sedap

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Sian ko kan..sini la tempat hitam tu kan

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Adoi...sian la ibu mengandung

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Eh btol la ingt mulut kita je rasa masin
Menu deah lg masinn

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
Nnt kome drg kl mai ler makn sini ye

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Hahahaha adoi apa la naseb ye
Skali dtg blog aku ada plak menu lamb chop mesti tekanan

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Ahh murah n sedap

Nana said... [Reply to comment]

@ogyep yummy mellow
Hee sedap kan cuma aritu kuah dia sikit masin

Nana said... [Reply to comment]

@ibuhebat
Ahh murah dah sedap
Saya xrasa tp tuan punya badan yg makan kata sedap n nak dtg lg

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
Heee mau datin sini?

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
Ahh harga murh kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...