MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 24, 2012

free tix yang bersyarat

tix dari asia media tv dah sampai...klw tiket RAM ni memang tak de title..so ikut suke la nk tgk cite apa....tapi cite under RAM ni xbanyak...sebulan 1 movie je..mcm bulan ni cite lockout..last week kemain beria ngan pasya sendat g tgv WW nak tgk lockout...hampeh..dah sampai sana..dia kata kak..tiket ni kena tunggu wayang release 2minggu baru bole tengok..

ok la..balik la kami dengan perasaan hampa..tapi untuk meredakan kesedihan tak pat tengok lockut..pasya sinngah bli chattime...pengubat kesedihan..hahaha..

sesape yang dapat tiker RAM ni untuk tgk cite lockout..sila la tunggu 2 May nanti baru bole tengok lokcout yea..
 tiket RAM ni ok lagi..kena tunggu 2 minggu cer dapat tiket dari NUSANTARA EDARAN FILEM lagi haru...tiket tak boleh digunakan selepas pukul 5 pada hari jumaat, sabtu & ahad...orang time weken la nak nk g tgk wayang..dah kasi syarat mcm gitu terpaksa la tengok ari keje...kasi serupe macam xkasi
serius...nyampah klw dapat tiket yang banyak nau terms2 dia..itu xleh ini xleh..nampak sangat nak ikhlas tapi jauh...hehhee

Published with Blogger-droid v2.0.4

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tak pernah dapat hadiah tiket wayang..so tak tau sgt la...

CourFeyLia said... [Reply to comment]

pnh dpt tix mcm nik... last2 g tgk sowank2 weekday tym xde klas... nk ajk mmbr2 smua x free... leceh...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tix yg ada tanda movie asteriks memang kena tgk lps 2 minggu tygn :)

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la kena tgk t&c dienye camner..kn trus p cinema frust cz tkdpt tgk..hehe

syanasaid said... [Reply to comment]

kan kalo ade terms yg repek2 gini sgt xbest

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer la dapat tix free ni

watyz said... [Reply to comment]

apa ble wat org bg free kan. ikut je la... :)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ikhlas la tu weii...hehehe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

mcm2 plak cengkadaknye ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...