MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 23, 2012

gambar dari KID CHAN dah siap

dah masuk 4 bulan si kawan tu menikah..album kawen baru siap minggu lepas...haiyoo....last week falsya ajak lepak umah deah tgk album kawen dia..aku sampai je umah deah tros terjah album...bila selak..selak aku tros cakap sya, ini ke gambar dari kid chan?asal tak semenggah??

adoi...tak tau la nak kata...gambar yang dalam album tu seme biasa je mcm tak de diedit langsung..mcm mana dia amek gmbar tu, mcm tu la dia tepek dalam album.langsung tak de edit..memang la dia nye gambar lawa..tak di nafikan...tapi edit la skit...

deah la yang baik ati..edit seme gambar2 dalam cd yang KC kasi...jadi nye gambo2 di bawah ni jadi cantik sebab hasil edit dari deah..kalau kita tau nak jadi gini kan sya..upah je deah amek gambar & edit skali..kasi deah upah 2 ribu..pastu aku & nana ko kasi sorang seribu sebagai penyebok & penyeri dalam gambar hehe.....xpela..xmo komen lebih2 la..sian si pasya...xpe la sya esok ada duit lebey skit ko hire la photog lain wat outdoor...xpon nanti kita plan la suh deah amekkan outdoor hehehe...

suke nengok gambar ni
tak tau bile masa photog amek gambar ni
:)
candid tau ni, tak tau la pesal aku gelak besau mcm ni

ni ada skit gambar2 pasya...klw nak tgk banyak lagi sila terjah blog falsya
aku suke tgk gambar ni sya nampak natural


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik je selepas di edit ni...terbaik la deah ni...

watyz said... [Reply to comment]

cantik2 gambar nye. sian pasya kan...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

cantik sangat Nana.. tahniah utk kawan Nana ye

atty's said... [Reply to comment]

lawanya pengantin..
baju nana pun cantik sgt.
gambar nana ngn cikabg tu..nampak cam pengantin baru..berseri2

ieda said... [Reply to comment]

aah seyesss sya cantik ..
natural beauty ! ... ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la bc kt blog falsya psl byr mhl tp tk setimpal...baik upah diah..hehehe..candid time tgh sap tu cun..yg gmbr gelak ngan amrul tu pn cun...kalo time ni dh dpt beg coach grey tu lg cun sedondon..hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ah ah..dah tgk kat blog falsay tadi..memang cun2 pic yg Diah edit..leh buat part time photog tu.. :-)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

semua gambar cantik2 belaka

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

kid chan py harga riban2 ..hu.hu... tp gmbr yg dah edit nie cantikkkkk ;-)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

deah talented ..serba serbi berkebolehan...masak, menyanyi dan mengedit..ni esk lusa kahwin mesti hantaran mahal ni heheheheh

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

photo editing by deah chan ni mmg mabeles! gud job deah!
serba serbi boleh..bertuah encik bf deah, hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

Last pic tue sempoi...gambar uols yg first tue pon cantik..:)

zura_habib said... [Reply to comment]

chantek!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

Hahaha...koyak sua dalam..kena beli baru..tlg belikan LA SENZA na..hahahhahahahahahahahahah

Ish idak la mahai..sy nye hantaran 7k je..ckup2 makan laki bini nnt..hahahahhahah

CheNamNam said... [Reply to comment]

jeles tengok badan ko yang slim ajer tuhh...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...