MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 26, 2012

jam baru

haa...sendiri mencari padah..setelah beberapa lama dan ketika berpuasa dari membuka sebarang website deal2 segala macam ni kan..semalam bosan2 terbuka mydeal...dah terbuka..tertengok plak..jam cantik...dah tertengok...terbekenan plak...dah terbekan...terbeli akhirnya..dan terbayar...hahaha..dah sekarang terpadan muke kau sape suh terbuka mydeal..

ala..xkisah la murah je jam nye pon..bukan rege RM180, rege RM18.90 je..jam lama aku dah ketat la..nak g swatch pasang dia nye extension dulu kemain la masa beli besar..kasi buka dia nye besi tu konon nak ngam2 tangan..skang dah mcm apa je mencengkam lemak2 aku yg ada hahah..tak bernapas tangan mak...

ada macam2 pilihan kaler...aku mcm biasa la jangan di tanya pilih kaler apa..dah tentu nya PEPEL hehee..dah bayar tadi kemain eksited aku nak email kat supplier..sekali baca kt bocer start redeem 1st may...ceh..kena la tunggu 1st mei nanti redeem.
 
santik kan?
 e-voucher
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

ogyep yummy mellow said... [Reply to comment]

Cantik jam tu... Dah terbayang dah kaler jam kaler purple, cantik.. cantik..cantik..

Keyphochee said... [Reply to comment]

murah pun okeh wat..asalkan jarum bergerak settle masalah...huuhuu..

lia said... [Reply to comment]

wehhhh comey banget jam ni...

Falsya said... [Reply to comment]

sape suruh ko bukak..kan dh terbeli..haha..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cun & stylo :)
hehhe sama plak mcm kes me,,my watch brand BUM (jam hantaran kawin), dulu2 siap potong tali sbb longgar..lately dh ketat :p still pakai gak sbb sayang +sentimental value :) harga dlm RM320 ajer sbb tu jer yg hubby termampu time tu

now teringin nak jam baru :p tapi mcm byk priority lain so buat2 lupa ajerlah :)

atty's said... [Reply to comment]

cantik gak jam tu..
kty pun jam murah ke mahal ke tak penting,janji kty suka..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik2...saya suke..saya suke..mei mei cakap..kikikiki...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wah mmg cantik, cute

zh-ena said... [Reply to comment]

comelnya jam tu

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

cantek jam tu..
cam gelang tgn..
kite takleh pakai jam kecik2 ni
sbb tgn beso, huhu! =p

Nana said... [Reply to comment]

@ogyep yummy mellow
Dulu ada jam mcm ni tp dh rosak heheh tu pasal bli lagi

Nana said... [Reply to comment]

@Keyphochee
Tu la janji bole tgk masa dah...

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Haha murah jek xpe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Hahaah tu la jam makin kecik tu xmuat hahaha
Jam saya pon adiah juga, masa beday tu je la yg plg sayang tu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Hahaha sy mmg pakai murah punye je kak

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha murah t yg penting

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
Dan murah juga :-)

Nana said... [Reply to comment]

@zh-ena
Jom bli :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Heheh tu la comei je kan
Murah lak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...