MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 5, 2012

jumpe nicol david

ari sabtu lepas g BTS nak tengok cite miror miror...lepas abes wayang saje pusing2 BTS sekali tengok kat ruang legar tu ada court khas yg dibina utk squash

sekali kat tepi court tu ktorg jumpe nicol david!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jumpe nama dia je...hahahah...dah tu lama sangat tunggu game lelaki tak abes2..last2 amrul ajak balik cess...melepas nak face to face ngan pemain squash yg aku suka ni, yang sebaya ngan aku
 dulu nama pertandingan ni CIMB kl open squash championship
sakang dah jadi CIMB nicol david kl open squash championship
pergh! hebatz
esoknye tengok paper, nicole menang utk 7 kali berturut2 fuh..terer..hadiah nye RM32k, kaya nicole ni kan

Published with Blogger-droid v2.0.4

29 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ye la..kaya gila nicol nie..dah la muda2 dapat title dato..cayalah..

amiey lee said... [Reply to comment]

huh weii best tak citer miror miror tuh?

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

memang kaya pung

~ana~ said... [Reply to comment]

Klau jumpa lg best kan...heh3x..nicol ni mmg kaya la...

syanasaid said... [Reply to comment]

suke aku budak ni
bersungguh dia dgn kerjaya dia
badan pn menten jek

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg kaya nicol ni

nur anis said... [Reply to comment]

dia ni memang hebat.,..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

kaye....!
tp kene sgt la dgn usaha dia pun kan?
dah dpt datok pun, huhu!
best, best...bangga!
kalu ada melayu cam die lagi bangga ;)

fazilzura said... [Reply to comment]

mude2 dh kaya, cer ko plak try main beb .. agak2 menang x

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyooo baru nak jumpe kan..kikikiki...

wantie said... [Reply to comment]

Nicole ni ada kakak kan, dia main squach jugak kan. tapi dia migrate. tul tak eh? tak sure lak aku.

Tapi dia ni memang kayooo rayooo

Falsya said... [Reply to comment]

kayo kayo kayo nicole david nie..baya kite kut dh jadik datuk..terror plak tuh..

mama rifQy said... [Reply to comment]

mmg kaya sungguh la nicol ni kan? kaya sbb bermain je..best jugak jadi die ni

watyz said... [Reply to comment]

pejal otot dia beb... jutawan muda... :)

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tu la ktorg sebaya...jutawan muda dia ni

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Best sgt..aku mmg suke genre gitu

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Jutawan ni

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
Lama tunggu xabes 2 game lelaki..xlarat nk tunggu heheh

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Badan tegap kan muscle2 dia mmg fit

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Jutawan muda

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Mcm mana la life dia kan..
Mest xde masa nak bcinta kan

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Mcm mana la life dia kan..
Mest xde masa nak bcinta kan

Nana said... [Reply to comment]

@nur anis
Tu la jarang kalah dalam game dia kan

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Ko suh aku main, congkak pon aku xreti hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Xsempat hehe

Nana said... [Reply to comment]

@wantie
Yeke xtau plak psl tu

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Tu la pasal baya kita, kaya raya

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Tu la...tp kesian dia mcm xde life kan setiap masa abes main squash

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Tau xpe muscle mcm lelaki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...