MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 12, 2012

makan besarr @ nailis place

 isnin lepas kami telah di jemput oleh abah & mama nana keding untuk sama2 meraikan birthday mama..ekceli abah & mama nak belanja masa ari ahad sebab deah tolong cat bilik perantin..aku tolong juga..tolong semak je haha...memandangkan ari ahad tu memasing ada hal..tu abah & mama ajak ktorg join dinner masa birthday mama

lokasi majlis kat nailis place sentul, ni kali ke-2 aku jejak kan kaki kat nailis..bukan apa aku tak reti jalan..heee memang fail area sentul ni.majlis di mulakan dengan makan2...pastu dah abes makan memasing borak2 la...sempat juga bincang2 ngan mama untuk majelis kawen si nana..tak lama tu masa dok lepak2 kuar lagi happy birthday memang satu restoran la dengar..di iringi plak dengan staff nailis datang kat pankin ktorg bawa kek...wah...aku yang nengok rasa adohai bahagianya...heheh....abah masa tu mcm buat2 tak tau je...dok jauh2 haha...berlakon konon..

seronok lepak ngan family si nana ni..baik mak, bapak, nana, sama si laki nana seme memang perangai gila2..asik bergegar pundi kencing abah ada je menda dia nak buat lawak...buat abah & mama terima kasih sebab ajak ktorg join sama birthday mama ni...buat mama plak happy birthday ma..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....

gambar seme memang hancussss sebab aku dah lama tak pegang kamera...memang tak reti nak setting dah..xmo pakai auto..berlagak nak pakai manual kan..amek seme gambar xcantik..sian kamera aku..terabai dekat 2 bulan hahah..lenguh bahu tu la alasan utama ngape dah malas nk bawa kemera

gambar ni cilok kat web nailis
deco dia sangattt cantik ala2 hawai gitu
 menu kegemaran ramai black pepper chicken chop
ubi kayu cicah kelapa ngan sambal
fish & chip
 beday girl nye menu

 mia saje wat tido muke tak ihklas tido hahaa
 pasangan bakal perantin darah maneh ni
 kami seme di arahkan untuk berlakon buat2 nengok menu...hahaha
arahan datang dari camerawomen seumur idop aku
 falsya je xde
 maafkan anak saya tuan umah..dia dah buat kek tu macam kek beday dia hahaha
 masa kek ni datang damia ada kat bawa tengah main sekali kek sampai aku cakap mia cepat mia naik nyanyi hepi beday..dia kan memang selalu jadi ketua koir hehee
 pasangan romantik of the year heheheh
 yang ini?model tak cukup umur of the year

 seme tengok abah!!
  



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

pernah datang sini..masakannya sedap juga..tempat menarik

mummy_ayu said... [Reply to comment]

meriah jer...best!!

Falsya said... [Reply to comment]

smp hati abah xnk ajak anak angkat die yg no 3 nie..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

wah seronok nye...makan n makan..


selamat hari lahir damia...

dah g tgk ke upin ipin tu?

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah ...pengantin darah manis tklama lg nk naik pelamin..lama dh tk mkn cni...last mkn rsnye b4 kawin....yg nailis kt ampang tk best

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

whateber!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

pernah dtg sini sekali zmn me bujang2 dulu2 hehhe

Cik Awin said... [Reply to comment]

kak..tang pIC ubi kayu tu typing error erk? U.B.I la..;)...bkn I.B.U...;)

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

seronoknya!!!
meriah.. ;D

tiefazatie said... [Reply to comment]

mcm pernah nmpk je..tp xpernah pergi nie..hee

amiey lee said... [Reply to comment]

aku penah sekali makan kat sini ngan alki aku..tapi aku tak suka sbb byk nyamuk hahahahahah

dulu rajin makan kt ampang nye sbb bawah opis lama aku :p

Myra Jay said... [Reply to comment]

Nampak macam menarik tempat nie ;)

Mmg romantik Mama dan Abah cik Nana Keding..

atty's said... [Reply to comment]

lama giler dah tak g Naili's

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

seronok la tgk korang2 ni
bukan setakat rapat antara korang berempat
tapi dgn famili2 nye skali kan?
suke la tgk..serius suke..
moga persahabatan terus berkekalan...

p/s: muka nana keding ngan bakal hubby die seakan2 la..kuat jodohnye ni, hehe..amiinnnn.. :)

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
yup makanan seme sedap
tempat pon menarik

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh nak2 famly si nana memmang jenis haPEning

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
abah jemput 29 hb nanti dia belanja hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
blom..ari sabtu ni upin ipin

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
sama la kita
dah lama gile xmakan sini
dulu g pon time bujang

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahahhaaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Awin
hahah silapppp

mama rifQy said... [Reply to comment]

amboiiiiii damiaaaa..bersilang kaki u!!

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
tu la lagi seronok sebab org belanje heheeee

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
heheh banyak branch restoran ni

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
sama la wei dulu aku g sekali masa bujang mmg banyak nyamuk tu serik nak g lg tp skang dah ok

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
ahh memang lawa tempat ni
rasa mcm dalam hutan pon ada

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
sama la kita kak

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hehehe tu la..
ktorg ni ngan family memasing pon rapat
tapi plg rapat family nana keding la..sebab diorang ni memang gila2 nye family hahaha
deah pon sama ngan pakcik makcik dia seme ngam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...