MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 17, 2012

malis corner

ari jumaat lepas tak plan pon ni...mamatisya whatsapp ajak g makan CKT kat malis corner, dia suh ajak gefren sekali, dengan pantas whatsapp gefren ajak g makan...seme pon ok,adoi gile kentang minggu lepas dari ari rabu, jumaat, sabtu marathon mentekedarah je keje..hehehe..

kami seme pegi asing2 & pakat jumpe kat sana je..malis corner kat platinum walk ni, first time aku datang, tapi kalau dekat bunga raya tu memang selalu la pegi, tapi ada sikit salah paham pasal isu yang dibincangkan...pasal aku bagitau diorang malis taman bunga raya tu dah kena roboh, aku sendiri ada wat entry pasal kedai tu di robohkan..siap ada masuk paper bagai..

tup2 esok nye ezna ada wat entry g makan kat malis bunga raya...rupanya malis kat taman bunga raya dah beroperasi balik, mangkali dah dapat kelulusan DBKL agaknye kot..lepas ni g makan kat bunga raya je la..hehehe sebab harga dia beza 50 sen dengan malis platinum walk.

CKT bak kata mamatisya sedap mana pon still xleh celen sungai dua nye CKT
yang ni CKT special RM7






nasi lemak lauk ayam, memang lauk ayam je yang ada RM3.50
 mia dah dapat enpon si nana xmau makan dah dia

makan malam bersama blogger pemes aka blogger duta makan2 heheh..
kemain la susah nak amek gambo berlatar belakang kedai ni kete tak putus2
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

IDAZS said... [Reply to comment]

dah lama tak makan kat malis corner. tapi nasi lemak dan char koteow memang maveles1 adusss, ter;iur pulak

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaik la...sue pon ngidam bebaru ni..makan kat bunga raya la...kikikiki

bunga_rose said... [Reply to comment]

seronoknye still hang out dgn girlfren.. gurlfren saya sume dah dok jauh =_+

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply to comment]

sedapnyeee, nak makan nak makan..hehehe..;D

mama tisya said... [Reply to comment]

best2 mkn2 sambil gossiipp22..hahaha...part gmbr yg last tu kalakar tul...time nk snap kemain byk kete lalu..tp atlast dpt gk posing berlatar blkng kedai malis.tu la psl kt gerai murah 50 sen..hehhe

**eh beg pepel tk tayang ke..hehehe

lia said... [Reply to comment]

wpon ko dok mengketedarah jer tp badan ko menten jer ;p

watyz said... [Reply to comment]

wa.. best nye makan reramai kan. ntah bile la dpt jumpa ko ni nana... :)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

Haha..sedap..nasi lemak die 4.50 la weyhhh

Myra Jay said... [Reply to comment]

Pasni kita makan kat CKT Sg 2, jgn lupa roger kalau mai sini..heheee

leeya said... [Reply to comment]

penah try CKT die..x sedap la! agaknye time dapat tuh x luck kut..ngee hampeh jew dtg jauh2 rase x sedap..tp n.lemak die sedap:)

Hezesuze said... [Reply to comment]

helllooo uols i'm back yihaaaa!! wah mamatisya tu ada isi or mmg badan dah berisi? ahaksssss

*jom promote trip akak kt blog uols ngeh ngeh ngeh

bada said... [Reply to comment]

nana makan byk pun still kuruih...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

dah tengok kat blog amy...jelesnya nampak sedap je dengan gambo yang clear...

Falsya said... [Reply to comment]

nak repeat lg nak makan nasi lemak..nak nak nak...

mama tisya said... [Reply to comment]

akhkak gonjeng tiba2 muncul..mmg bdn berisi bkn ada isi..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@IDAZS
kan....seme sedap

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
situ lg rasa mcm oldschool skit kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@bunga_rose
ktorg sebab seme dekat je ni
klw jauh xmerasa gak hee

Nana said... [Reply to comment]

@Sherwieyna Muzzawer
jom terjah malis

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
beg pepel kena wat entry khas hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
beg pepel kena wat entry khas hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ko jangan..ilusi seme tu

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hahah ntah la aty
bile kita nk jumpe ni

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
opss silap eh hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
wokeh harus2 hehee

Nana said... [Reply to comment]

@leeya
alamak ye ke
so far sepanjang makan kt sini tak pernah lg rasa tak sedap

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze
wah ahkak lama tak datang

Nana said... [Reply to comment]

@bada
adoi xkurus mana la skang da berisi ni

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
nnt g kat bunga raya jomm

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

adoi, syoknya mkn ramai2!

btul...nana mkn byk mane pun..bdn ttp slim river :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...