MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 4, 2012

masa utk part buih!

 lama gile tunggu hadiah ni, ni la adiah yg paling lama tunggu asia media tv pos, bese klw adiah dari diorang sure cepat sampai..semalam dah sampai dah, tiket wet world yang ditunggu2, bukan tiket pon, ttapi surat, tunjuk je kat kaunter nanti dapat la 2 tiket masuk wet world.

 eh dah murah ek wet world ni?dulu masa form 3 aku g sini sorang RM20 lebey rasanya..masa tu ada party hujung tahun..kemain sewa bas g wet world sekali ngan cikgu2 main gelongsor panjang tu...serius lama gile tak g sini...

rasanya ramai geng blogger menang tiket ni, syana, ibu hadif, mz,fazilzura. deah & falsya pon menang (tu pon aku yg tlg buatkan hahaha)untuk pihak kami saje ada 6 tiket wet world.ntah bile nak g tak tau la...tunggu nana keding abes majelis kawen dia la..skang ni bizi manjang maksik tu..xleh kaco




Published with Blogger-droid v2.0.4

20 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

ramai gak yg dpt
dah bleh buat gathering :)

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

wow! murah rezeki.. Alhamdulillah.. menang lagi nana..

amiey lee said... [Reply to comment]

baru aku nak plan ngan laki aku bawa sarah and ashraf mandi wet world shah alam ahad ni heee...tapi laki aku baik g mandi desa waterpart..jom kta reramai terjah desa waterpark

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

betoi2 berjimba ni...

fazilzura said... [Reply to comment]

ye betui ... gelongsor kt sanun dh membuat kan suor pak ajil koyak wakakakakak.. lawak betui ler... sibbaik aku pakai lagging , licin le jgk .. kalau pakai track , abis le...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pegi ujung bln ni insya Allah :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

best tuh...
ramai plak geng blogger menang...
blhla bergeder2 kt sana nanti... hehehe

Falsya said... [Reply to comment]

yeayyyy..let's go bebeh..nnt kite set date..

NeenaAnuar said... [Reply to comment]

wah rezeki.. alhamdulillah.. :)

mama tisya said... [Reply to comment]

best2 mandi manda

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Tula pasal
Bole wat gath kan

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Alhamdulillah..tq

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Mmg pon aku rasa desa waterpark lg bez
Ala ni pon bez sebab free hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hehehey 6 tix seme

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Hahahah yeke
Abes seksi la nampak suar kecik?hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Selamat bermandi manda

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
Tula...ramai mng ni menang secara bjemaah

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Bereh..

Nana said... [Reply to comment]

@NeenaAnuar
Alhamdulillah...tq

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Dah lama xmandi water park

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...