MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 23, 2012

menang beg COACH bernilai RM1450, alhamdulillah..

 aduh..mcm mana aku nak mula eh....

pagi ni still rasa mcm terkejut & tak caya aku menang beg coach  bernilai RM1450 sama nilai nya dengan ipad2 yang aku menang kat safi aritu.contest ni dekat fb, ala contest yang kena share kat wall tu pastu contest ni kena share plak dekat 10 orang..aku ni biasa la kan..kalau remeh2 ni biasa aku malas nak join...tapi nye kebetulan ari sabtu seharian lepak umah deah...tengah2 bosan tak de buat apa..aku pon join la contest ni..padahal dah ramai kawan2 tag aku untuk join aku je tak join2 sebab malas...kalau xde kena tag sampai 10 orang memang dah lama aku join...(tq fiza naman, zana & cutemum sebab diorang ada tag kt fb..kalau diorang tak tau aku tak tau psl contest ni)

malam tadi...sambil2 tengok mentor...tab memang sentiasa je kat tangan sebab buka FB, xlama tu tengah cek fb tiba2 ada dapat notification...mybags love ada tag aku antara 3 orang yang terpilih untuk berpeluang memenangi hanbeg coach ni..dalam ramai2 ni aku sorang je melayu.kat situ dia tulis sape yang pertama komen akan menang beg ni.

aku mula2 blur tau..nak komen apa??sebab dia tak tulis plak kena komen apa...aku plak dah konfius contest ni dengan satu contest yg lain..aku tros tag nama cutemum...pastu aku baca balik..eh komen je la apa2 kan..sampai 3x aku komen...kat bawah tu..gile la..ari sabtu join, ari ahad dia umum pemenang..hadiah plak ari selasa ni dapat katanya.

tak lama tu mybags love tag kat fb....kata aku menang.yallah...nasib baik la masa dia tag aku tu aku tengah pegang tab & tengah buka fb tu pasal aku alert..tu pasal aku orang pertama yang komen...kalau aku tak buka fb malam tadi, alamatnye memang melepas ka..tapi dah nama pon rezeki kan..apa2 pon tuhan dah tentukan beg tu akan jadi milk aku, walau mcm mana pon dia tetap akan jadi milik aku...

nama2 yang bertuah, sampai kul 12 mlm tadi ada 3 orang je yang tau nama diorang naik, tp diorang terlambat sebab aku dah komen dulu

the winner is IBU DAMIA!!
aduh...gile tak terkejut??aku ni mcm nak pengsan..pon ada mcm tak caya...eh biar betol ni..aku ke????



 ini la rupa beg yang bakal aku dapat...cantik gak kaler gey
selama ni kan..banyak dah contest tag2 kat fb aku dah join tapi tak pernah menang pon..klw ada pon menang tiket wayang je..ni pertama kali menang hadiah yang sangat bernilai harganya...kalau dulu aku mcm ragu2 juga eh betul ke contest ni ek?tapi still mencuba nasib..sebab selagi tak kuar modal apa salahnye mencuba kan..syukur berkat kegigihan join mcm2 contest...akhirnya berbaloi.

kepada korang kalau nak juga menang beg berjenama..sila lah ramai2 like FB mybags Love sebab diorang akan buat lagi contest mcm ni..sape tau lepas ni rezeki korang plak kan??xde kata lain yang aku bole cakap lagi selain dari SYUKUR ALHAMDULILLAH.....

kemenangan ke-15 utk 2012  & kemenangan ke-2 paling best selepas menang ipad
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

63 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

wahhhh...tahniah nana menang..mmg leh percaya jugak contest share n win kt fb ni.hehe..leh pakai raya ni nana..

umialya/k.tini said... [Reply to comment]

cantik beg tu, tahniah..

WILAYAH C.T.M said... [Reply to comment]

aaaaaaaa...apapun congrats ibu damia.sebijik cam bos i punye..besar gila.tp tak taulah yg ibu damia ni besar ke medium..hehehe.bestnyalah kan..

Echa said... [Reply to comment]

tahniah nana... malam tadi.. masa dia umumkan.. aku dah nampak dah ibu damia tu.. baru nak tag ko.. tengok ko dah siap komen.. waaaaa.. alhamdulillah.. rezeki tu wehhh.. rezeki.. bukan senang kita nak ada luck gitu.. tuah manusia kan.. takde sape yg jangka.. apa pun.. aku rasa ko memang sentiasa bertuah.. rajin rajin masuk weh.. mana tau.. ada rezeki lagikan.. tumpang gembira... yelah.. ritu ko dapat adiah tiket upin ipin.. niat ko ikhlas nak gembirakan damia.. dapat tiket tu.. kali ni allah bg rezeki tuk ibu damia plak... waaaa.. panjang lebar.. tapi sangat gembira untuk ko... tahniah yeee...

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah nana, berbaloi2 tu tak payah beli ape just sahre je then win..

et said... [Reply to comment]

wah tahniah..tahniah

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah tahniah...
Rezeki tu, bertuah..

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..adiah yg best...agaknye yg lain bz tk tgk laptop..rezeki kn

YaNa Yassin said... [Reply to comment]

Tahniaaah !!

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

wawee...alhamdulillah...murah rezeki..thniah nana..cantik beg tu...tmpng gembira dan teruja gak ni..klu cmni, blh la nk try cntest2 kt fb tu kan..heehehe..
jgn lupe kasi post baik pny ble dpt beg tu yea:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah....tu namanyer rezeki....sue banyk kai join share n win mmg x penah ada rezeki..mmmm...tapi tahniah nana...leh wat raya

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

leh buat beg balik kg wey..hahahha

juelee said... [Reply to comment]

tahniah.. hehehe best gile kan.. kalau kak long menang beg, saya plak smlm menang pakej honeymoon.. ngehngehngeh.. tu la namanye rezeki..

Pinkjambu said... [Reply to comment]

curlastt ko nana!! congratsss!!

KhaiZa said... [Reply to comment]

wau.. tahniah... seronoknya... teruja... walaupun orglain yg dapat ha ha ha

Lelord said... [Reply to comment]

tahniah kalau ko tanak bg je aku coach tu ahahahhaa tetiba kannnn

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!!! wah best tu dapat coach...

Cute Mum said... [Reply to comment]

heheh.. tahniah nana..
memang contest share n win nie betul..
tapi kena ada luck lah..
memang dah rezeki nana..
tahniah..
sorry masa nana call uyun blur.. baru lepas balik tgk bola kat ptrjy pastu mengemas dalam bilik.. tue yang blur..
bila dengar nana jerit dah menang, terus pergi buka laptop.. :)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

best giler wei..tahniah tahniah :)

Falsya said... [Reply to comment]

Yeayyyyy!!!!!..alhamdulillah rezeki2..

watyz said... [Reply to comment]

tahniah nana!!!
cam x caye je kan. ko mmg murah rezeki tau. eh cam sama ngan aku nye je... hehehhe

lia said... [Reply to comment]

Ya Allah nana...

sungguh rezeki... gembira utk ko...

pinky said... [Reply to comment]

mak aihhhhhh.....tahniah tahniah.....rezeki betul!!!

~ana~ said... [Reply to comment]

Wlaaaaaaa...tahniah nana...bertuah nya ko....

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

Tahniah nana :D

Lin Azlina said... [Reply to comment]

tahniah sis...rezeki...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow bestnya. akak tumpang happy. tahniah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!! siyes sgt besh!!

atty's said... [Reply to comment]

Tahniah nana..menang beg coach..

cik chinta said... [Reply to comment]

tahniah (:

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Tu la selama ni mcm xbape caya
Tp bila dah sendiri yg mng baru nak caya heheh

Nana said... [Reply to comment]

@umialya/k.tini
Tq...:-)

Nana said... [Reply to comment]

@WILAYAH C.T.M
Owh yeke
Hehehn sy pon xtau besar mana
Xsabar nak tunggu adiah ni

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
Aku baca komen kau ni kan terus aku sebak
Serius la..ko bayangkan beratus orang yang join
Akhirnya aku yg mng...tu yg rasa yallah bertuahnya aku...dah mmg rezeki allah kan syukur

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
Tula xde modal pon kena rajin je usaha :-)

Nana said... [Reply to comment]

@et
Tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Heheh tu la mmg rezeki ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tq..tula dia announce plak ari ahad....pastu dah mlm mest org ramai xonlinr

Nana said... [Reply to comment]

@YaNa Yassin
Tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Hahah jom la anne mcm2 contest kt fb tu rajin ngan tak rajin join je...bile dh mng mcm ni rs semangat nak join lg

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Jgn putus asa su
Try lg...mend ni seme luck kan...

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Bangang nih..beg mahai2 wat beg blk kampun hahah

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
Alhamdulillah rezeki :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Pinkjambu
Hahaha tq kak..

Nana said... [Reply to comment]

@KhaiZa
Heheh tq.syukur rezeki sy

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
Aku bg kau beg ni kau bg aku duit nak?hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tq
Xpernah berangan pon nak bli beg ni mahai kan xmmpu

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
Hahaha kita yg blur uyun xtau nak buat apa
Dah konpius pon ye juga

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Tq ayu..hadiah plg best seleps ipad

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Alhamdulillah..rezeki aku

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Huhu..sebak rasa

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Syukur :-)

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
Tq...rezeki ni syukur

Nana said... [Reply to comment]

@Fiza Nordin
Tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@Lin Azlina
Alhamdulillah :-)

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
Tq kak..alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Tq mz..tu la selama ni tgk dr jauh je

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tq kakl.

Nana said... [Reply to comment]

@cik chinta
Tq :-)

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah2..murah rezeki uols..pasni leh pakai time raya nnt..:)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

cewah2...
jurulatih die lagi mahal! hehe
congrats nana!
mmg rezki nana la..
sabtu dan ahad kn wiken
org sebuk berjalan2..
tk sempat nak tgk fb kot
best, best..!

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hahah xdan tunggu raya dah pakai g opis

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
alhamdulillah rezeki nad
adoi rasa kan
nisbah menang seribu dalam satu je
rezeki la ni
tahniah juga dapat juruletih hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...