MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 24, 2012

menang tix wayang THE AVENGERS

selang dua hari menang tiket wayang..heheh alhamdulillah...semakin jimat duit aku gini...dah la memang aim nak menang tiket wayang cerita best..seme dah dapat battleship, lockout pastu last skali avengers ni,tunggu masa nak g tengok wayang je.

contest ni kena share kat fb subang parade, 2nd time menang contest share2 macam ni...ye la mcm kat asia media tv tu, dia bukan setakat share, tapi kena jawab soalan juga.

tapi yg lecehnye..tiket kena g kolek kat opis subang parade mall...pastu kasi masa kolek masa ari keje lak tu dari isnin sampai rabu ni je..hah nampak gaya bakal burn tiket ni.aduh sayang plak kan..dah la cite bez ni redho je la





KEMENANGAN KE-16 UTK 2012
Published with Blogger-droid v2.0.4

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

abis tuh gie collect x?..rugi tuh kalau x dpt tgk..dh la tiket dh start jual 2 minggu awal..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

murah rezeki kak nana,slalu menang tiket wayang...mcm mane nk join contest tu ekk? xpaham lah...hehehe..nak gak menang tiket wayang free...jimatt duit..kihkihkih

zh-ena said... [Reply to comment]

wah menang lg

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer...sue ngan akob mmg dah rancang nak tgk citer ni...mmmmm,....best tu

ummi anum said... [Reply to comment]

menang lagi...

Edy Zaidi said... [Reply to comment]

Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

rezeki...
syoknya dapat masuk panggung...

mama tisya said... [Reply to comment]

bab nk kena p collect time opis tu pyh..jauh gk tu kn

atty's said... [Reply to comment]

nak g amik tiket tu yg payah.kalo boleh amik time cuti sabtu ahad okeh lagi

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

alaaa...sayangnya. Kita dah la keje depan Subang Parade ni hah~

amiey lee said... [Reply to comment]

murah rezeki aminnn...
weiii pinjam aura sikit heee...

CheNamNam said... [Reply to comment]

takper burn tiket nehhh nanti rezki lain lak masukk..ko nyer aura menang kontes kan kuat..:)

btw takleh suh orang lain kolek on behalf ker?

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Dah ok sya aku dah call...
Dia kata bole amek sabtu

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Join fb asia media tv...nnt iku je arahan

Nana said... [Reply to comment]

@zh-ena
Rejeki

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tu la ni antara cite best yg tunggu

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
Alhamdulillah rejeki

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la tp xpe dia dh kasi amek ari sabtu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tu la seb baik dia kasi amek ari ssbtu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...