MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 10, 2012

papparich @ sri gombak

last week lunch kat papparich @ sri gombak..ni kedai ke-3 yang aku dah try kat area sri gombak tu...sangat banyak kedai makan, memang aku akan tawaf untuk cuba makan kat semua kedai yang ada kat situ nanti...aritu kat area sri gombak ni dah try makan kat AP ayam penyet (xde wat entry sebab malas hehe)& coffe box 

so far 3 kedai dah try area tu seme sedap tak mengecewakan..oleh sebab aritu aku ngidam nak makan mee curry kan..ajak la kak lan lunch kat papparich..pasai dulu dah penah try makan mee kari kat papparich sri damansara sangat la sedap..walaupon mahai skit tapi puas ati.cumanye kan..mee kari dia xde daun sup & bawang goreng..minta kat waiter..tak paham bahasa mlayu..dah jangan banyak cite makan je

mekaseh kak lan..sebab selalu baik ati blanja lunch...segan saya...hahahha segan konon, eh ikhlas ni segan

pappa kaya

 fish & chip siap ada nasik
  ni la mee kari TERBAEK itu bahan2 sangat penuh mangkuk, kerang, fish cake,ayam,taufu,tauhu rege dia RM9.80

air feveret selamanya ice lemon tea
Published with Blogger-droid v2.0.4

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Afne said... [Reply to comment]

dh lama tak mkn papparich

lia said... [Reply to comment]

alaaa.....

air liur aku meleleh tgk mee kari itu....

Pinkjambu said... [Reply to comment]

ko isi minyak kete pakai air ke nana? kekeke.. alahai mana ade selalu, sama2 le, sebab nana bwk kereta, isi minyak tuh, xselalu pon, sekali2.. ;p

Falsya said... [Reply to comment]

papa rich sri gombak punye mee kari mmg sedapppppp..

Papa Mifz said... [Reply to comment]

makanan kat paparich boleh tahan sedap nyer...

fieda said... [Reply to comment]

sedap2 jgk kan mkanan kat paparich ni..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

eh saya pon makan fish n chip tu tp tak update lagi blog....hehe dap kan

ieda said... [Reply to comment]

ermmm sedap2 dah lama x makan .. kat sini x der huhuh

Lady Rina said... [Reply to comment]

tergoda temgok fish n chips tu...:)

VEE said... [Reply to comment]

Salam kenal...feel free to visit me back @ cerita-cinta-mommy.blogspot.com

geez said... [Reply to comment]

nyum nyum.. terliur saya dibuatnya..

mama tisya said... [Reply to comment]

nanti nk try la mee cury tu

tiefazatie said... [Reply to comment]

mee kari die mmg sedap sis!hee..dh try ayam grg die?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...