MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 13, 2012

rawang burger bakar nak bagi burger FREE!

 kepada sesiapa yang duduk berdekatan wangsa maju, nak try burger bakar yang menjadi fenomena skang ni..sila la korang terjah FB RAWANG BURGER BAKAR diorang nak kasi burger free, mcm aku menang semalam.

caranya senang je like FB diorang pastu komen  
RAWANG BURGER BAKAR SEDAP HINGGA MENJILAT JARI
nanti diorang random pilih pemenang...yang bestnye
korang boleh bawa 4 orang yang lain utk dinner bersama..
kalau aku menang makan burger utk 5 orang ari sabtu, yang ini plak dia nak cari pemenang untuk ari ahad 
try la..mana tau rezeki korang plak ke..tak susah pon like page diorang pastu komen..
esok diorang akan umumkan pemenang..pemenang akan dapat keistimewaan tak payah beratur hee..bez kan?
semoga berjaya korang


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

syanasaid said... [Reply to comment]

ooo dia kt wangsa maju ek
ingat kt rawang..ngeeee

nangis tgk burger tu T__T

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nampak sgt sedap :)

Sherwiena Muzzawer said... [Reply to comment]

wah macam best je..burger tu pun nampak sedap je..terliur tengok..hehehe

SyUhAdA said... [Reply to comment]

besnye..nak try lah.

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tq nana sbb share :)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aduhh..beshnyer..awatlah jauh bebenor rawang tu,haha,mmg murah rejeki ko mng burger aritu nana

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sedap hingga menjilat jari

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best tue..nak try gak!hee..

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Owner dia dtg dr rawang t dia kasi nama rawang beger bakar kat nz bawah tu je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Tp xle lawan kaw2 :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Sherwiena Muzzawer
Hee yes mmg sedap

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA
Heheh silakan..

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

Wei dia bykan kat rawang, kat wangsa maju je

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Hehehe mmg sesuai

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
Hee ifa kan kaki makan harus try ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...