MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 18, 2012

rawang burger bakar@wangsa maju


ari sabtu lepas g redeem burger ombak rindu yang menang dekat FB rawang burger bakar.memandangkan amrul tak de, jadi mcm biasa aku pon ajak la gefren g makan sama..dah tu dapat 5 ketol beger kan..xkan nak makan sorang?memula plan g solo2 ntah camane tetiba bawa pasangan masing2...makanye bertambah meriah la korum yang sedia meriah ni.ini la pertama kali ktorg lepak bersama2 pasangan memasing

oleh sebab masing2 g ngan pasangan maka aku g sendiri la ngan mia, sampai kat arena cafe kul 7.45.masa tu ujan baru benti.tak ada orang beratur pon..oleh sebab aku sampai awal maka aku cecepat la oder beger ombak rindu 5 bijik yang free tu..g kat tempat bakar daging tu pastu cakap ngan roy, owner rawang burger bakar.."saya yang menang burger ombak rindu" sambil senyum2 hahaha....cecepat diorang amek oder & xlama pon tunggu beger dah sampai tapi deah tak sampai2 

kami yang pompuan2 makan burger free ombak rindu with cisbedebah yang jantan2 seme oder double riang with cisbedebah hahaha...komen aku pasal beger ni, ok sedap cuma kenapa saiz daging dia kecik ek?memang tebal, tapi size dia kecik kalau nak compare ngan kaw kaw burger bakar tebal, besar daging dia & lagi satu aku rasa daging dia mcm kering, tak juicy, mungkin masa masak api terlalu kuat.xpela..xkisah nama pon free kan jangan banyak bunyi

kepada sape2 yang tingin nak makan burger bakar, aku rasa korang bole try sini sebab q dia tak la ramai sangat mcm kaw kaw burger bakar tu..satu tips aku bole kasi kalau nak dapat cepat, datang time hujan hahaha..time tu xde sape nak q panjang sambil pegang payung kan?aritu aku datang baru pas ujan xde orang lagi pon q, pastu sila la datang awal yea..aku pas solat magrib je tros shoot sini walaupon aku ada keistimewaan tak payah beratur kan..tapi ye la nak tunggu dia masak takut lambat kan?jadi datang la awal skit.

lagi satu kat sini dia proper sikit la..tak mcm kaw kaw kedai tepi jalan je, rawang ni biar pon dia tumpang tepi arena cafe, kita bole makan dalam arena cafe tu sebab nak oder air kena oder kat arena cafe, sini ada sediakan kemudahan toilet..jadi jangan risau la kot tengah2 q tu nak membuang ke kan..toilet ada hehe

kepada encik roy owner rawang burger bakar, terima kasih kerana memilih saya untuk jadi salah seorang pemenang burger ombak rindu..semoga rawang burger bakar akan terus sukses!.kepada sape2 yang nak try, rawang burger bakar terletak sederet ngan affin bank & nz wangsa maju seksyen 5, dekat carrefour tu,lebih tepat lagi, dia terletak dalam arena cafe dekat tapak lama ani sup utara.bukan dekat rawang ye..ramai yang konpius..tanya dekat rawang ke kedai dia?kalau kat rawang memang aku tak pegi la...hehehe


 menu & harga

air buah seme cair kurang umph bole di perbaiki ye..(komen ikhlas ni)
syana..aku amek gambar ni khas untuk kau
5 bijik buger ombak rindu with cisbedah RM 45! tp saya tak bayar sesen pon hehe
memasing bersama beger memasing
deah & encik rizwan
mereka datang lambat..jadi aku denda wan suh amek gambar ktorg, banyak kali plak tu hahah..ko redho je la wan sape suh datang lambat, pasangan paling romantis sebab makan share sepinggan...muahaha...puncanya deah xbole masuk burger tu sebab daging tu bau daging
deah memang ada masalah dengan daging hahah...dia xleh makan daging yang bau daging, kalau daging tu kena sembur ngan perfume baru dia bole makan muahahahah
 bakal pengantin lg seminggu lebih je ni
nana & kbob 
tak nak kawan kbob mia kata..hahaha cepat mesra si kbob ngan mia sampai mia berani mengusik dia
pengantin basi 
falsya & wan
wan ni mmg ada masalah sikit dengan kamera 
kalau bini dia elergik kamera dia pon sama tapi suke wat muke tak senonoh spesis amrul juga ni


aku pon ada pasangan juga... selambe aku ngan pasangan aku bole pelok2 depan public xkesah pon
siap comolot lagi..hahah ko ada?
nak balik tu amek la sekeping dua gambo daging tengah di bakar segan weh nak amek banyak2 ada orang tengah beratur
yang kaler krim tu ayam


p/s : nanti aku buat review antara kaw-kaw burger bakar, rawang burger bakar & bobby burger mana lagi sedap ok

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

mmm...telan liur je pandang ni... :P

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

montel2 lah dging dia..nasib pregnant ni alah dging..kalo tk mau kempunan..hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah bestnya, nampak sedap la nana, teringin nak try la...nanti nak ajak hubby la

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

memang pasangan nana terbaik....siap boleh cium mulut lagi...hahahahaha...

jue tak pernah rasa kaw2 burger...nanti nak pi rasa jugak pasnie...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku tgu entry psl burger2 terbaik nih tu ;-)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tapi mesti semua sedap2 belaka kan...

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

baiklah, this week, next week dan next next next next week akan berada di KL...kalau ayu tak tahu, cam biasa call nana jer yer...teringin gak nak makan kat sini..hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nasib baik me tgh kenyang ni kalau tak mau meleleh air liur hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

diah tkleh bau daging..lawak la diah...anyway tq tlg tapau aritu..nanti nk cilok gmbr daging tgh bakar & restoran nye ye

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hahahahah....whateber!

atty's said... [Reply to comment]

adoi..terliur dah nie..bila lah, boleh dpt rasa nie

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

gi masa time ujan ek?
okok..idea bernas, haha!

...sWeeT uMi... said... [Reply to comment]

kaw kaw burger bakat umi dah rasa....yg rawang dan bobby burger bakar tu lum pernah lagi...ada rezeki bleh la try ni...and bleh la review mn yg best kan hehehe...sblm tu baik gak kalu nana review dulu kuikuiui

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra p ari tu menunggu sampai 3 jam baru dapat makan..
Mai jauh punya pasal sanggup menunggu jugak..

watyz said... [Reply to comment]

best nye makan free....

Nana said... [Reply to comment]

@S.U.R.I.A.T.I
Hehe mai la try

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Hehe alah daging?gitu plak ye

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
Dtg jgn xdtg...
Tp klw xnk q pjg dtg time ujan :-)

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Kaw2 tu hazab skit nk mngu

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
Tgu ek nnt aku review

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Ahh mmg sdp

Nana said... [Reply to comment]

@Pusat Bahasa Pelangi
Haha bole2 call je nnt k

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Haha...klw nk mkn sini kena laparkan perut br bole feel

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Mmg dia mn oder daging klw mkn.,

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~

o_O

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Hehe mai la

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Ye..kita smpai tu rintik2
Agk lama...tgk org xde bratur pon

Nana said... [Reply to comment]

@...sWeeT uMi...yeke
Mest lm tgu kan hehe
Ok tgu ek nnt sy wat review

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Mmg tabah...haha
Akk tgu jap je sebb ujn xrmai org

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Rezeki :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...