MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 30, 2012

redeem hadiah @ rawang burger bakar

 kali ke-2 menang kat rawang burger bakar...kalau aritu menang 5 burger ombak rindu...yang ni dah seminggu lebih menang 50% diskaun kat rawang burger bakar..baru kesempatan mau redeem...aritu kan aku ada masuk contest teka jaringan antara real madrid vs barca..aku masuk guna acc fb amrul..sekali btol la..tekaan aku...adiahnye dapat la 50% diskaun..

sabtu lepas ajak amrul makan sini, sebab dia pon blom try lagi makan kt rawang burger ni..datang kul 7 lebih memang xde orang beratur panjang..tapi sejam lebih juga la tunggu burger sampai, air batu dalam air pon seme dah cair..tapi kira ok la..sebab ada orang penah tunggu sampai 3 jam hehe...

aritu dah makan ombak rindu, so kali ni try la menu lain plak, amrul amek double riang with cheese aku amek chicken pop with cheese, double riang amrul aku tak try plak..sebab dia makan laju sangat tau2 dah abes haha xdan nak minta sikit.chicken pop aku plak mcm masin sikit la ayam nye..tapi rasa ok..sedap klw kurang masin aku suke...aku ni jenis penawar orang nye..kalau masak xsuka masin sgt, klw tawat bole tambah gula...tapi kalau masin...abes kena oter seme

 double riang vs chicken pop

chicken pop with cheese RM8
 double riang with cheese RM14
total 2 beger ni patut RM22, oleh sebab kami menang 50% diskaun..makan kami hanya bayar RM11 saje untuk 2 ketol beger ini..
sian mereka..dah bosan menunggu hahaha air tembikai pon dah abes, siap oder air lain plak

Published with Blogger-droid v2.0.4

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..makan burger sedap lagi..yum yum...

baju mandi Iris tu, Ayu beli kat kedai kat tesco....sopan kan? tu yg berkenan tu...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

berburak dua org bila burger nak sampai kan...kikikiki...mak aiii laju benar amrull makan burger tu...terbaik la amrull

mama tisya said... [Reply to comment]

sbb burger tu riang so amrul kena abiskn cpt...hehehe..tp nmpk 2ketul daging..laju ek amrul mkn

~ana~ said... [Reply to comment]

wow...teruja tgk burger ni...mana sedap burger ni dgn kaw kaw burger?

iduraz said... [Reply to comment]

nampak sedap tui..bila nk beli nih

syanasaid said... [Reply to comment]

lama tggu tu yg sarjan makan laju jek
hahaha
wei camne gaya nk makan burger double riang tu
tinggi benoorrrr

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ntah bila ler me dpt merasa burger bakar heheh

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

pehh..rase nk offer diri jd tokey caw bangi lah,hahaha

Alycia said... [Reply to comment]

meleleh tgk burger ni huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...