MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 6, 2012

rejeki...

 amrul suka la ni cite street dance ni...rejeki la menang 2 nama, dapat la 4 keping tiket wayang..save duit, skang ni aku pasan tiket wayang pon dah naik rege...RM14 aritu masa tengok kat GSC BTS.mekaseh asia media tv! sebab dah tolong selamatkan poket saya dari rabak ke panggung wayang hehe..

skang ni memang suke join contest tix wayang yang adiahnye di pos kan kerumah..preview screening udah malas nak g..sebab malas nak berkejar2..kepada ifa, yang dah menetap kat kl selamat mengontestkan diri anda..hehehe
 
 laki bini nama naik hehe..

kemenangan ke-10 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

untung la menang.////ki,ikikiki..tak da tiket free kaa..kakakka...sue tgk iklan citer ni..alamak sebab dah follow yang sebelom ni kan..naik goyang2 badan sue..macam nak join nari sekali....terus ajak akob jaa....dier pon suke gak walaupun kayu nak menari tu..kakakakak

syanasaid said... [Reply to comment]

aku sekali je kot menang tiket wayang
tu pn aku burn sbb tak smpt nk kejor cerita xfemes kan kuar wayang kejap jek
hehee

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

wa, bestnye!congrats!
nnt nak try gak ar, hehe

p/s: bts tu pebende?

ieda said... [Reply to comment]

tahniah nana
rejeki nie
kalau akk dpt sure gi tgk .. suke gak citer nie
aritu tgk preview dia dlm manee erkk
adehhhhhhhh lupeeeeeeeeeeeee ;)

Falsya said... [Reply to comment]

ermmmm..amrul x jd nengok kan..mcm cukup je kite 4 org..wakakakaka..

juelee said... [Reply to comment]

ades cakap pasal tix wayang, ada 4 open tix emnang contest.. expired hujung bulan ni.. huhuhuhu sedekah kat org la jawabnye...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

syukur.. murah rezeki nana dan family..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Alhamdulillah rezeki..
Best ke cite ni..
X merasa nak tgk lg..
Happy weekend & Take care.. ;)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

wa..cam best jek cte ni..suke tgk cte2 cmni..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha follow ke
Kita tgk dvd je dulu
Tgk cam best kan

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Hahaha klw ckp psl tix burn
Dah banyak wei..
Xsempat nk g tgk

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Berjaya time square nad hehehe jangan confuse ngan tbs

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Hehey cuba naseb je ni kak...
Xsangka sangkut

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Hahaha mmg xle tunggu amrul la..kang tunggu dia abes plak wayang sebelum ni bnyk tix burn sebab tunggu amrul blk sekali dh xde tayang

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
Heheh klw xde org nak meh la sini

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Amin..

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
Cite pasal org menari siok la tgk depa dance

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Tula..xsabar plak hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...