MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 12, 2012

rezeki di kongsi bersama

setelah kesemua voucher KFC untuk ayamas double bonanza customer feedback sampai..maka baru lah bole ditebus..untuk dinikmati bersama kawan2..aku tolong masukkan untuk amrul ngan gefren, nama nana & deah..jadi dapat la 4 keping voucher bernilai RM10, dah banyak gini baru la seronok makan sama2 kan..

last week kami pakat g tebus voucher ni..memandangkan kami seme dah lama giler tak jumpe si nana keding sejak dia bz ngan hari kraf dia tu kan..ni kira2 meraikan kebebasan dia dari hari kraf la juga haha..2 minggu xjume si nana...kitaorang ni mana bole seminggu xjumpe pon dah panas bontot masing2..si deah lagi la..baru 3 ari xjumpe dah rindu hahahah....

tempat lepak mcm biasa la..markas kami umah deah, ingatkan dah bli kfc makan kfc la..sampai umah ada plak si deah goreng kopok lekor sedap plak tu..tros aku xlalu nak makan KFC hahah..aku makan ayam seketol je..pastu blasah makan kopok lekor sedap plak tu.deah ni kalau g umah dia, ada je menda dia nak masak...mana aku tak gemuk seme salah dia...

kepada kfc terima kasih banyak2..sikit sama merasa...kami amek set family feast, yang lagu baru dia si nana keding menyampah dengar tu..balik makan...ho..ho..ho balik makan...bukan balik mekah ye deah! hahaha


aku lg suka ayam yang spicy

bersama set2 sampingan ada 2 beger, 1btol pepsi, large whipped potato & coslow ayam 9 ketol RM49.90

kopok lekor ganu mari
 budak yang menyelinap masuk dalam kete mama dia ni makan ayam 2 ketol semenjak menjak ni makin kuat makan..kadang2 malam minta makan nasik
 seme dah mcm ular tersandar kekenyangan..gambo aku xpakai tudung xleh tepek..ada pon pose tak berapa nak senonoh deah dah publish dalam blog dia haha...kaki je nampak jadi la
eh...bile nengok muke mia masa ni kan..baru aku sedar dah besar anak aku..anak dara dah


Published with Blogger-droid v2.0.4

26 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah mkn rmi2

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum...cedap & seronok kalu makan ramai2..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mia dh besar :) ch jd anak dara sunti dh tu heheheh

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

yelah pandai posing ngan makcik2 dia..hahahaha...
tahniah murah rezeki nana

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

baguih makan sesama ni....yang bestnyer makan KFC pakai baju kurung...so sweet

amiey lee said... [Reply to comment]

si mia ni makin lama makin kearah muka ko la...huhu dulu aku rasa mamcm mirul skrg lebih pada ko ;p

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

mane taknye..aku degr mekah..sebab sebutan sleng sgt..hahaha

watyz said... [Reply to comment]

seronoknye makan reramai gini. meriah!

mrs.ecam said... [Reply to comment]

mia dh besar mean??? heee...dh bleh dh tu...tp mmg btol la...muke mia muke ank darez dh....chantik ni bile beso ni kompom rmai peminat...hekhek

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

diah yg tgk pgg phone tu ke???

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

sy ada disc tuk ayamas. korang makan tak?ada byk gile.ada yg utk nuget 15% disc. tp tk guna pon. sbb ayamas kat sini tkde la.

tak thu nk bg sapa

Falsya said... [Reply to comment]

wahaha..pas makan ayam aku melantak nasi lagi..lapooo la tetibe wehhh..hadooo..

tiefazatie said... [Reply to comment]

mmg best mkn ramai2 kan..rindu adi2k ifa..=)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tula ingt tak cukup ayam
sebab ramai kan...
last2 lebih plak hehe
ni la org kata makan beramai jangan risau klw tak cukup makanan sebab memang cukup nye

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la makan sambil bergosip plak tu hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la anak dara dah mia ni

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hahaha mia menurun dari falsya suke posing

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
haha org tu baru blk keje
tu pakai baju kurung

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
heheh dah beso lain skit ye

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
xkan nak g mekah ada lagu ngekk hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@watyzhehehe naseb xroboh je umah

Nana said... [Reply to comment]

@mrs.ecam
mean bole la nak ada adik kan hahah
tu la..xsabar nk kasi dia adik juga ni

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
bukan tu kawan deah

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
bole juga klw nak bg heee

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
diet kunun puii

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

hehe tu la makan ramai2 meriah rasa. sambil gosip2 xsedar hari dah malam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...