MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 20, 2012

salji turun di malaysia

entry ni secara tak sengaja dah di publis tanpa sedar pagi tadi..haha padahal nak save as draft ntah camane tetiba tekuar....

nak cite pasal salji yang turun kat malaysia...jangan ingat malaysia tak de salji...
ni salji dalam bilik aku..grrr sejuk uolss...seb baik tak de partner klw tak bole pelok muahahhaa....
gile la...ekon sampai kuar salji..nak kata ejas sampai high temperature idok juga pasal ramote dah jahanam...

sape nak makan ABC?hahaha...



Published with Blogger-droid v2.0.4

7 ribu orang memberikan idea bernas:

watyz said... [Reply to comment]

uish... beku...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kat mana ni? peti ais ker hehe

sue zainun said... [Reply to comment]

salji apa tu nana?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

kena servis nieh .. tak pun cuaca sejuk sgt ..

lia said... [Reply to comment]

ni hukum kena bukak filter, bersihkan nana he3

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

syiok tol kalau malaysia betul2 turun salji.. hahaha

ieda said... [Reply to comment]

suspen gak akk nie ekekek';)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...