MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 2, 2012

saya minta maaf








kepada sesiapa pun yang rasa terluka dengan apa yang saya tulis dalam blog ni, saya minta maaf...kadang2 kita ni tak sedar apa yang kita tulis tu bole melukakan hati orang..
saya dengan rasa rendah diri ingin memohon maaf kepada pihak2 yang berkenaan...semoga permohonan maaf saya ini diterima

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

pinky said... [Reply to comment]

sy maafkan...hahha macamlah ada terasa apa ker....sy pun mintak maaf kdg2 terkomen mcm kita ni kekwn yg rapat...ckp org sengallah, hampehlah....maaf ya....

syanasaid said... [Reply to comment]

sape plak yg sentap dgn blog ko ni wei???

Myra Jay said... [Reply to comment]

Setakat ni akak takdak wat salah pape pun ngan Myra.. Samalah myra pun nak mintak maaf jugak.. :)

p/s : Dah macam hari raya pulak..hehee

Afne said... [Reply to comment]

knp ni nana ko sentimental pepagi

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama la...sama2 sorry kalu ada yg terkomen tersalah kata...

ye la..kenapa lak tetiba nie Nana, mesti ada story mory...

fazilzura said... [Reply to comment]

nape plak ko jiwang di pagi2 hari ni beb ...

juelee said... [Reply to comment]

kite pun minta maap gak =D...

hahah emo di pagi isnin yg hujan...

Falsya said... [Reply to comment]

beb..nape?..aku maafkan..mcm ade je salah kan..hahaha..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

nana, wat happen?

kite pun mintak ampun dan maaf andaikata tersalah kata semasa mengomen, huhu!

ada yg komplen ke?

amiey lee said... [Reply to comment]

maaf zahir batin..selamat hari raya

hani@debumelukut said... [Reply to comment]

betul...Sedangkan nabi ampunkan umat.

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

pelik pulak nana tetiba minta maaf tnpa ada ribut, ada angin. eh, anyway, su pun nk minta maaf jugala...sama2 la kita ye :D

notti netti said... [Reply to comment]

jangan risau eh...:)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

huk aloh...sentap2 lak org ni..haihh mcm2..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cian nana...moga2 segala2nya akan ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...