MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 26, 2012

sekarang baru saya PERCAYA

 mcm aku penah kata aritu, selama ni mcm tak berapa percaya join contest share & win kat FB..sebab dah lama juga join tapi tak pernah sangkut...tapi memandangkan ahad lepas dah menang hadiah dari MyBags Love, itu yang buat aku rasa percaya dengan contest mcm ni..., pastu kali ke-2 plak menang tiket wayang The Avengers tu pon share & win juga..

semalam..untuk kali ke-3 menang share & win kat FB, menang kat Perfect Livin dapat hadiah Starbuck Card, kalau tak salah nilai dalam dia RM20, jadi la kan..sape nak kasi RM20 free..lepas la bli frapucino hehe...

jadi nye bila dah 3x menang ni..bertambah semangat la aku nak join contest share & win kt FB...dah macam di rasuk hantu...ahaha..malam2 tu xde keje abes join seme contest..babai kontest blog..kontest fb lagi best adiah dia haha...eh tak baik kata gitu..kontest kt blog pon klw adiah bez aku join juga...

skang aku dah paham mcm mana kwn2 rasa..nak2 yg selalu menang..menang dan menang...mcm uyun, wan, diorang ni memang selalu luck aku tengok

tq perfect livin!
 
kemenangan ke-18 utk 2012

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute Mum said... [Reply to comment]

benda nie memang betul..
cuma kena pada luck lah..
uyun nasib ada luck dengan share n win nie..
cuma start pregnant dah slow..
malam langsung takleh nak online dah sekarang.. bz wat pin boling..
harap kat ofis free baruleh join..
teruskan usaha ye nana..

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

dek kerana rasukan nana tu la kita dah kena rasuk, malam tadi bertubi2 join, dan akhirnya terkandas sebab nak tido kan balqis, last2 mamanya pun tertido sampai ke pagi

watyz said... [Reply to comment]

tahniah.. rezeki ko kan... :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ye la...ayu pun tak caya sgt...nanti dah pernah menang macam nana baru percaya kot..he he he..

Falsya said... [Reply to comment]

yeay!!!..nnt leh gie minum kat starbucks..hehe.

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikkk
u always lucky ! .. ;)

yumielufya said... [Reply to comment]

Tahniah ya Ibu damia..Akak mng hebat..

yumielufya said... [Reply to comment]

Tahniah ya Ibu damia..Akak mng hebat..

iduraz said... [Reply to comment]

wah memang murah rezeki kamu..

psst: nana, nak tanyer, aritu kamu pernah buat netry gambar2 dlm entry kamu ilang kan..camne rnk buat ek..kita pon dh jadi cmtula..huwaaa

shidasyakirin said... [Reply to comment]

bertuah sokmo nana bulan nie..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sekali dah menang besar..
asek menang......aje!
mmg rezki
congrats nana! :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana :)

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

murah rezki ibu damia...:)

sy nk try tp cmne nk mula? fb?cmne nk tahu mereka wat contest smua ni?

zh-ena said... [Reply to comment]

nana mmg rajin msk contestkan

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

ok pasni aku folo..hahahahaa

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..ye la kalo ada rezeki bole menang..kena rajin share & like kn

CourFeyLia said... [Reply to comment]

sy pooon dh gile contest sejak2 bc blog akak nik...

fieda said... [Reply to comment]

tak pernah sangkut pn lagi.

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

luck & rajin,ko mmg tgh on winning track ni nana,bak kate mz ;)

sall said... [Reply to comment]

semangat3 aku membuak-buak dibuatnya. Tahniah nana.

shera haifa said... [Reply to comment]

syok kan bila selalu menang.. jadi cm nak join smua contest yg ada..
;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

rezeki kita.. Allah sahaja yg tahukan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...