MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 3, 2012

selagi masih boleh pakai

sian enpon aku....dah burok sangat dah..orang pakai BB, pakai iphong aku tetap la pakai henpon cap ayam ni...sony ericsson.eh xla cap ayam sangat kot sebab sony ericsson ada gak brand kalau nak compare ngan henpon pertama aku dulu ALCATEL besar mcm botol air hahahah......

ekceli kan aku ni jenis xkisah pon pakai henpon burok ke apa, tak canggih pon xpe...asalkan bole buat call & sms tu je yang penting dalam idop aku..lama tau enpon ni berjasa...sejak mia xde lagi aku dah pakai tipon ni...aritu kan aku baru cakap2 ngan enpon (mcm orang gile cakap ngan henpon kan?) tetiba la minggu lepas aku cakap eh dah lama dah ko ni tipon banyak berjasa...xde niat lagi aku nak tukar henpon lain...

 sekali esok nye kan tau x apa yang jadi?
cer nengok muke mia tu mcm ada misai kucing nampak?
eh tetiba lak kan..aku dok puji2 dia berjasa ngan aku tetiba wat hal screen dalam dia bergaris tanpa tau apa puncanya..haih saje je ko ni kan tipon
ahh..jangan arap la aku nak tukar..selagi bole pakai...aku pakai...


Published with Blogger-droid v2.0.4

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra dulu enpon lama lekang pun still pakai smpai asben adiahkan enpon baru sempena besday..

Akak mana tau nanti dapat adiah besday dari cik abe ke :)

fazilzura said... [Reply to comment]

pe lagi sambor le BB seketui .. now BB dh murah

Falsya said... [Reply to comment]

sian mia xpasal ade misai kucing sebelah kiri..ckp la yg pasal henpon berjasa na lagi sekali.. bg tumbuh misai belah kanan lak..baru balance..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

sama la nana..
asben offer nk kasi iPhone adiah besday, ckp leh apdet blog regularly..aku tanak psl yg ni msh bleh guna lg.. kl leh tukar ngan 'blink2', aku nak aa... hahhahah

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

Cik rose hari tue pun pakai phone jenis Sony jugak..sekarang dah tak pakai sebab hubby beli phone baru sempena birthday bulan 3 ari tue hihihi

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

janji rock..hahahaa

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

kite pun pakai hp biase2 jek
bile kasik yg touch screen, dah tak reti nak guna, hehe
zakwan lagi terer!
tu tak tahan tu

wantie said... [Reply to comment]

muahahaha.. sama la pulak kita. first H/p pun alcatel jugak. ntah ke mana le Hp tu.

yg berjasa harus di kenang.

atty's said... [Reply to comment]

insyallah ada rezeki mesti dpt hp baru..

mama tisya said... [Reply to comment]

kita tkde la selalu sgt tukar tp kalo bertahun mcm dh tk brp ok tukar la..hehehe...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon pakai henpon cap hayam gak nana...
pakai sony tuh jgk... tp hr tuh airel jatuhkan....
skang nih guna nokia yg cikai jerk...
asal blh wat call dan sms sudah....

yun said... [Reply to comment]

salam kenal,
sama ler..org lain da mcm2 iphone la, bb, samsung..i tetap ngn nokia lama...nk tukar syg lak..mcm2 leh buat...even hubby nk belikan pun i xkasi sbb byk lagi benda penting dr phone baru...so, dahulukan yg penting dulu....:)

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita pakai sony ericson dulu lagi berahan dr pakai BB sekarang.. rasa nak tukau jek BB nie.. x best lar pakai..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...