MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 17, 2012

SELAMAT PENGANTIN BARU WAN SUHAINI & KAPTEN SYAZWAN

perantin merupakan jiran sebelah opis lama & juga junior aku masa kat sekolah ampang girl dulu..kami ni banyak persamaan...hehehe dulu kat sekolah sama2 rumah murni (rumah oren), sama2 pelari pecut untuk rumah murni pernah berlari dalam satu trek untuk upacara 4x100m. mak bapak orang kelantan pon sama...husband askar pon sama hehe...

sabtu lepas bertempat di dewan serbaguna datuk keramat, berlangsungnya majlis persandingan penuh meriah dia antara wan & wan hehe..nama dua2 ada wan..part yang aku suka nengok tu lalu bawah pedang..pergh..gile rasa berdiri bulu roma nak2 bile dia command tu.

buat wan & syazwan, selamat melayari bahtera rumah tangga..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.wan, akak tau wan baca blog akak...hehe sorry akak tak dapat tunggu sampai abes majlis aritu..almaklum la..bila berdua ngan mia susah sikit nak kawal budak tu, bile dia dah bosan..dia dah merengek2 ajak balik..sorry...tak sempat nak amek gambar sama2..selamat berbulan madu kat krabi...


pengantin berarak masuk
wan sangat cantik!
part ni paling suke nengok
berseri2 perantin


pelamin cantik!

wan, akak cilok gambar ni kat fb wan hehe suke nengok sangat sweet

ni la budak yg wat peel nak balik cepat
kuih bangkit
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah untuk kedua2 pengantin, semoga berbahagia selalu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah untuk kedua2 pengantin, semoga berbahagia selalu

ieda said... [Reply to comment]

sweetnya pengantinn
ralit akk tgk pic last tuuu
teruja ..
pengantin perempuan sgt2 comel orgnyeee .. sama cantik sama padan ! .. ;)

wantie said... [Reply to comment]

pengantin pompuan tu, kecik molek je..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Wlupn sendiri dh pernah rasa sword barrel ni..tp tetap suka each time tgk org laen punye majlis. semangat terlebey tgk encik2 askar tu kot. Hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
insyallah..moga bahagia perantin

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la pasal cantik kan

Nana said... [Reply to comment]

@wantie
heheh memang kecik je orangnye

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
hahaha kita ni
dulu ada angan2 nk kawen bawah pedang juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...