MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 2, 2012

silver bird choclate cake

dulu2 memang antu sangat makan kek coklat silver bird ni...tapi tu ler payah nak carik..kalau ada pon hok yang marble kek je tinggal, kalau cekelet ni cepat abes..laku pasai ramai kot suka coklat mcm aku...punya la lama giler xbli kek ni..last kau bli dulu rege RM3.50 sekali last week beli kat petonas rege dah RM5.10

sedap kek ni...suka sangat....jadik la wat alas perut untuk bekpes...kalau agak2 malas nk bekpes hok berat2..eh cakap pasal kek coklat kan...dah lama gilerrr xwat kek coklat..nanti la bulan depan beday damia ingat nak wat kek sendiri je lah..save duit haha

aku ni memang suke coklat..apa saje la..seme musti nak yg coklat..aiskem coklat, roti gadenia coklat..



;
Published with Blogger-droid v2.0.4
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...