MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 19, 2012

street dance 2

ari selasa g tengok cite street dance 2, dapat tiket free kan..apa lagi...cargas la.kebetulan amrul ada plak tu..suke la dia..sebab dia memang follow cite ni dari yang part 1 tu lagi...aku tak tengok pon cite ni kat wayang yang dulu2 tengok dalam laptop je amrul siap donwload..punya la dia suke gile cite ni

Ash @ popcorn boy ni  telah dimalukan di khayalak ramai oleh krew tarian yang berasal daripada Amerika, Invincible. Bagi membuktikan bakatnya, Ash & Eddie (George Sampson) menjelajah ke seluruh dunia bagi mencari penari terbaik sebagai krew baru, dan mereka menjanjikan stail tarian yang tak dijangka.

masa nak cari lagi sorang penari, ash berjumpe dengan eva (penari salsa), dia minta eva join group street dance dia, sebab dia ada idea nak combine street dance & salsa, konon nak buat tarian yang lain dari lain la..sebab dia memang semangat nak menang pertandingan tarian.dalam masa ash belajar tarian salsa,dia telah jatuh cinta dengan seorang penari Salsa yang cantik bernama eva.

ok la cite ni aku rasa best...rasa macam nak menari sekali je bile nengok diorang ni menari.kaki tiba2 terhenjut2 dalam gelap hahahaha....pompuan tu memang power btol la dia menari salsa! suka plak aku tengok dia. tapi kan aku hilang fokus sikit tengok cite ni...nak tau kenapa?tunggu next entry hahaha....

cite ni dia nye classification PG13, tak ada aksi ranjang, cuma ada la sikit dia menari tu mcm ghairah sikit, nama pon salsa...memang mengghairahkan pon tarian dia kan?nengok poster la beb..hehee.





Published with Blogger-droid v2.0.4

12 ribu orang memberikan idea bernas:

watyz said... [Reply to comment]

joget aje na.. bkn org nmpk pon. hehhehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

nak tgk gak citer nie...mesti best..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

mia da pakai sua baru eh..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

syok gak kalau dpt layan citer ni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tengok dorang nari ternganga tak mulut tu..kalo sue..ya la tu..kikikki...tak leh tengok org nari ni..nnt kiter yg lebey

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

kak gie..
ahah..
mgm totally sejibik sejibun mcm muka si eva tu

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Hahaha kaki mmg dh gerak dah

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Heheh best suke tgk hero dia

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Ahh ni aku bli
Bukan yg nana kasi

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Best xbosan

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Klwmtgk kt umah mmg dh joget dah

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
Haha mmg sama..
Tganggu aku tgk heroin ingt gie haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...