MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 19, 2012

tak sia2 SHARE kat blog, tumpang gembira


tak sia2 aku buat entry NI bagi tau pasal rawang burger bakar buat contest nak kasi burger free..ari sabtu lepas diorang dah umumkan pemenang..& tak sangka yang menang tu plak kawan yang aku kenal..hee...diorang pon tau pasal contest ni dari blog aku...wah aku yang eksited inform kat fb diorang yang diorang menang...hehehe

si jaja lagi best aku sms suh buka fb, dia kata nape?ada cite menarik ke?mesti la menarik nama ko menang dinner untuk 5 orang hee..rezeki last minit, jaja masuk ari sabtu tak lama sebelum pemenang di umumkan..

kak jue pulak..lagi kesian..aritu aku buat entry makan kaw kaw burger bakar dia pon g terjah..tapi sampai2 je burger dah abes, kalau tak salah 2x kot kak jue g kaw2 tapi tak dapat makan..ini la di namakan rezeki kan?rezeki baby juga tu..kesian ibu mengandung mengidam nak makan burger bakar..last2 menang dinner kat rawang burger bakar bukan 1, tapi 5 ok!.xyah beratur2 pon kan kak jue..hehe...

untuk korang yang tak menang minggu depan diorang akan buat lagi contest mcm ni..alert la bebila dia bgtau yea..mana tau pasni rezeki korang plak dapat makan burger bakar free

tahniah uolls

 





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tak merasa lagi ni..!!
yeahh, semangat2!!! =p

congrats pada sume2 yg dpt makan free tu! =p

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

SHARING IS caring, kit apun nak try la nanti....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

yup...nana memang makan itu tue....memang ingat kat nana je...terima kasih banyak2.....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah kpd yg menang..dpt makan burger best..free.tambah lagi best..
Ayu dah duduk seremban nie..tak dapek la..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nama me tak naik..nak pegi beli tak daya nak menunggu hehhehe

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh bestttt nye makan beger bakar freeee...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

baguih sharing is caring

lia said... [Reply to comment]

ntah tahun biler aku dpt try burger bakar ni hu3

eT said... [Reply to comment]

bestnyer...teringin nk try...tp ramai org la plak...huhu

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

murah rezeki dpt makan free...

tahniah buat kawan nana tu

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

kahakahhhh...hawau ko nana...glamer sekejap kt blog ko...hahahaa.....thanks byk² la....masuk pon last minit..blk umah ngan xder intenet nya mane nk tgk FB kn...hahaha..sib baik la nana ko yg baik ati ni sms ako...hahaha....kalo x merasa la beger nie...

weh...smlm die ade wat contest kn beger ape yg kua la kosmo....hihihi...korg slalu² la masuk FB rawang beger bakar tuh utk tahu ape² inform...slalu die wat contest....hihihi

pssttt..nana camne ko bawa blk beger arituh..arituh kn die suh mkn kt ctu...hahhaha... x daya ako...last² tapau bw blk bw mcm tuh jek x der plastik bagai...hihhi..kalo org nmpk sure ingat ako x byr lg...hihii...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra terjah jugak RBB tp serik kena tunggu 3 jam, entry bakal menyusul :)

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @
MamaZakwan

Hehehh rezeki nad plak kan..tahniah nad

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
Heheh sila la try
Tp kena bsedia klw q panjang

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Sama sama kak...rezeki akak la tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Ala ayu weken mai la trn kl heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Try lg mz heeh ada contest br

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Join la be
Mana tau
Rezeki ko plak

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hehe dh join ke

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Mai la wei
Dekat je heheh

Nana said... [Reply to comment]

@eT
Heheh dtg time ujan
Sure xramai org

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Xmo try ke hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Xmo try ke hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@ eden|essey
Hahaha aku siap minta bekas lg nk tapau dia kasi je

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Hehehe wrong time kot mj...kna dtg awl skit lin kali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...