MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 18, 2012

tiup lilin kali ke-2

kan dah kata..sure tiup lilin lebih dari sekali nye..hehe tapi yang ini bukan damia nye beday..dia tumpang mak tam dia nye beday ari jumaat lepas. beday mia 13hb beday mak tam dia 14hb.tetiba mak tam dia bawa kuar kek dari peti ais...wah budak elergik kek ni apa lagi...cargas dok depan kek..suh nyala kan lilin..hahah over..mcm dia nye beday je.

jadi la tumpang kek orang pon kan...merasa juga potong kek tahun ni hehe..aritu celebrate tiup lilin atas cup cake je tu pon tak sedap...ala last minit kan redho je la..tahun depan bole la wat celebrate sekali...damia kongsi birthday ngan anak abang aku sama date 13 april, mak tam dia 14 april.xpela tahun depan kita plan celebrate satu family ek mia..sorry tahun ni xde celebrate beday beria2.







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

Tahun depan mia ,suh mama buat besday besar2 tau..

Falsya said... [Reply to comment]

hahahahaha..gile kose tau mia nie..aku ye la duk ingat celebrate sekali lagi birthday mia skali ngan amrul ker..hahaha..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

untung mia
asek tiup2 lilin jek,
ehehehe

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye kek..nak sikit

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

sedapnya kek, dah besaq makin pandai anak dara ni posing

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe insyallah klw ada rezeki lebih

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
tak sempat la wei
amrul ada kt kl
tp keje balik lewat

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
haha yang ni menumpang kek orang

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
memang sedapp

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
dah tiru balqis gak ni hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...