MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 28, 2012

29th Birthday Suprise

gile!! seme keje gile ni..adoi langsung tak sangka diorang ni bole lagi sekali pakat nak seprise kan aku..hahah....sape lagi klw bukan pakatan tali barut di ketuai diah, amrul, nana & falsya termasuk mia sekali...

ari jumaat lepas deah ajak lepak kt fullhouse wangsa walk tau..saje minum2 katanya pastu nak pass kain sekali.aku pon ok la..tapi sebelum tu aku tanya amrul dulu jumaat tu balik kl kul bape?amrul kata lewat..malam2 baru sampai..pastu deah gtau dia nak amek mia bawa sekali lepak..aku cakap ok la..g la kat umah mak aku amek mia..tp dah petang tu aku call mak, mak kata mia tido..aku call deah tak yah amek mia sebab dia tido..deah kata ok.

balik keje aku tros g wangsa walk..deah kata na..nanto ko tunggu depan pintu masuk fullhouse dekat kete mini tu..aku cakap xle..aku nak g amek duit jap kt tingkat 1, dan2 deah kata ok2 aku jumpe ko kat tingkat 1, sudah amek duit..tetiba deah ajak aku pusing2 wangsa walk saje nak cari2 baju dia kata...aku ni ikut kan je la..sebab tau memang dia suke pusing2 langsung tak syak...

abes je pusing2 siap dah blikan suar untuk mia kt fos..semata2 nak lengahkan aku, deah tros ajak g fullhouse..tapi sepanjang jalan nak g fullhouse tu ada je dia benti kedai2 haha...mmg saje nak lengahkan masa..sampai fullhouse aku ingt nak duduk kat kete mini tu sebab deah kata dia dah reserve meja situ..aku tgk xde pon si nana & pasya...deah kata xpe la jom dok dalam..

ok la..aku yang inesent ni masuk la dalam...sekali masuk je kat area atas tu nengok2 falsya & nana dah sampai...aku heran plak tengok belon2 kalerpul ingat memang sedia ada..paling terkejut tengok amrul ada! haha...eh! aku cakap kata balik malam, pastu nampak plak mia, aku heran lagi eh! mia tadi tok wan kata mia tido..bile masa pulak deah amek?deah kata dia kejut mia masa kt umah mak aku..bawa g wangsa walk...hahaha..adoi....cam nk pengsan pon ada

pastu diorang nyanyi lagi hepi beday..time tu aku dah bengong2 eh arini bape haribulan?aku memang tak ingat tarikh dah..sebab keje bz like hell kan...aku dok tertanya2 eh beday sape bulan 5 ni?rasa xde sape antara ktorg beday bulan 5

sekali deah kata..ni beday ko la ktorg celebrate in advance..takut nanti tak de masa nak celebrate...adoyai...dah nyanyi2 tu amrul kasi bunga 3 kuntum, packaging sama mcm last year masa celebrate kt SR wangsa walk juga haha....pastu ada RVC kek siap lilin sebatang..

adoi..tacing mak tau....ntah mcm mana diorang ni plan thru whatspp...adoi..saba jela.. rasa nak pelok cium2 kat situ haha..tp pastu baru la pelok...mekasih la gefren...awal btol sambut beday aku hahaha...terharu mak tau..lebiu korang!

bersambung lagi..di part buka hadiah..haha..gambo seme dari note je,xtau plak deme nk buat seprise klw tak bole bawa kamera gajah

tengok la muka2 terkejut aku ni..dengan muke tak semengah baru balik keje...bedap, liptstick pon xpakai sememeh gile
;

tacing tau masa ni amrul kasi munge adoi rasa nak pelok kt situ hahaa




 
 


saya sayang mereka

pakatan tali barut
nyawa saya
tq yang....suke sgt
rvc cake kakak pasya buat sedap nak mati







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Uishhhhh!!
1stly "happy birthday in advance" dear.. ;)
Menarik ler Strawberry Cup Cake tu..
Nyummy2!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

alahhh..leleh air mate makjemah,hahahaha,HB in advanced nana!!!

Falsya said... [Reply to comment]

huahuahua..tanjat x tanjat x?..wakakak..diah lengah2 tuh sbb tunggu aku nak smp sana.wakakaka..

Lelord said... [Reply to comment]

wahhh bestnya...hepi besday in advance bebeh

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

wow..jeles je tengok tau..apa2pun..semoga panjang umur dan murah rezki

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

epi besday nana!! cutenya belon2 tu heheh

pinky said... [Reply to comment]

happy burday nana....huhuhu tak sabar nk tggu 31hb...hehehhehe burday i....kihkihkih....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku pun tacing baca ...sweet & menjadi sepraisss nieh baik punya plan ;-)

qemaishak said... [Reply to comment]

tacing baca..tingat lagi entri akak pasal baju kurung tingkatan 3 yg akak pakai nih hihi..

apapun happy birthday, moga bahagia hingga akhir hayat.

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sweeet sangat2..baca kat blog Falsya taid..memang best la suprise nie..siap pikir lagi..buzzday sapa nie..ruap2nya buzzday dia...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

so sweet....happy besday kak nana...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

happy bufday in advance nana (walaupun tak tau datenyer bila kan..kakakka..ingat amrul jaa...)

sedap la RVC tu...naka tempah boleh kaa...mmmm...yalo minggu depan 3rd anniversary...(baru 3rd..bukan 6, 7 tahun macam nana kan..)tapi camno nak tempah ni...mau kasi surprise sama akob yang tak tau sama ada egat atu tak date tu..kakakaka

ieda said... [Reply to comment]

aah lahh dikk so sweet !
akk lak rasa teruja tgk .. seronok dpt akk bayangkan ;)

eppy bday in advance jugaklah ,.. riso bila sampai masanya nanti terlupa lakk ekekek ;)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

alahai bestnya siap dgn belon2 gitu, happy birthday nana

maszmadi said... [Reply to comment]

wah so sweet..... bila la masz nak dapat sepris2 gini... huhu

bunga_rose said... [Reply to comment]

olooo bestnyee ada kawan2 camtu.. suke..sukee.. sangat sweet tau

ibuhebat said... [Reply to comment]

happy birthday nana! mesti happy dapat surprise mcm ni kan. hehe..
nak seketul cupcake dgn stroberi gedabak tu. hehe..

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

nana, tanjat x?hihihihi
tacing giler kot kn?
bestnye ade kwn2 camni

na, dh le pakai bju ms tingkatan 3 ek? hihihihihihi..sabo je la :)

epi bday nana!

SyaNa said... [Reply to comment]

sebak wei aku baca
kemain amrul pn berpakat ek
dia pn mmg terer bab2 seprise kan ko ni

~ana~ said... [Reply to comment]

wow weeee...best nya ko nana...suka tgk gmbr yg ceria2 je smua..:)

fazilzura said... [Reply to comment]

wahh meriah nyerrrr... siap ado belon tu ..

yg mengugat jiwa mak yong aku ialah RV tu .. adehhh

watyz said... [Reply to comment]

btol2 seprise!
seronok nyer!!

sall said... [Reply to comment]

alahaiii....comeinya nana kalau xbermakeup. Appy befday nana.

odah said... [Reply to comment]

salam

memang tacing akak bc...semoga gumbira selalu, murah rezki dan sentiasa menjadi kesayangan mereka...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

selamat ulang tahun.. terkedua kan.. happy..

IeRA said... [Reply to comment]

kat mana ni ye....mcm best je tempatnya

Echa said... [Reply to comment]

besnyeee... ada surprise... happy birthday in advanced nana.. :)

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

hepi buffday nana.terlewat wish.kita sama umur=)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

waweeee...samela..ANn pun weekend lps wat surprise birthday in advance 17hari utk hasben Ann...hahahha...best!

mama tisya said... [Reply to comment]

best tul idup cz slalu dpt surprise...hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh bestnyer....

Kawan2 sporting + asben pun romantik..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...