MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 24, 2012

aku fedup!

hilang rasa semangat nak berbblog! rasa nak benti blogging!
entry aku bulan 5,4 seme gambar kuar tanda seru!
adoi...dah bape kali jadi mcm ni.....tolong la kawan2...
apa nak buat ni
ada juga aku delete blog aku ni kang


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

Echa said... [Reply to comment]

salu jadi camni.. bila gambar yg kita dah aplod tu.. kita delete kat picasa kan. ko ada delete ke... tapi aku tengok memang seme gambo ko ilang kan wei...

tp kan.. entry nana keding bawah ni ok kan weh... pelik jugak

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon perasan gak ni..bukan takat bulan, 5, 4...sebelom2 ni punyer sue juz nak tgk tahun lepas, 2 tahun lepas pon sama...tak leh...mmm...nak tolong pon tak tau nape...

Gieyana said... [Reply to comment]

ko update guna tab ker? Myb data blog ko full ker?

lia said... [Reply to comment]

wehhh jgn la delete blog ni... kang blog saper aku nak baca...

Falsya said... [Reply to comment]

adehhh..canner leh jadi mcm tuh bebeh..tamau2 benti..kang laki aku duk perli2 tinggal aku sorang wat blog sbb nana mia ngan diah dh xde blog..

BoBo said... [Reply to comment]

sama la.. ralat btul rasanya.. pulak tu byk gmba yg da xde dalam simpanan dek krana masukkan smua dalam blog.. alahai...

myfara FLK said... [Reply to comment]

nana ada terdelete gambar dlm picasa ke???

Myra Jay said... [Reply to comment]

Itula semalam nak tengok balik entry kek lapis takdak gambar..

Maaf tapi Myra taktau psaipa..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

dr semalam lg kak nana.. kita pon pelik.. kita ingt pc kita prob.. huhuhu..

ROSNAJIHAH said... [Reply to comment]

mungkin ade delete gambar dalam picasa web kot..sy pun prnah jdi cmni jugak..hoho..xtau la nk tolong cmne

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

so far blog aku ok lagi...takde msalah gini

Afne said... [Reply to comment]

nana, jgn stop blogging ok!

Cute Mum said... [Reply to comment]

nana punya quota dah penuh kot..
uyun aritue takleh nak upload gambar, so buat email baru jadi author..
baruleh upload..
sekarang guna email barulah nak update blog..

ummi anum said... [Reply to comment]

nape ek jadi cmtu..hari tu kak blog Mak Dara..cuba nana tanya mak dara cmner dia buat..kenal kan Mak Dara?

pena rozie said... [Reply to comment]

kene tanyer yg pakar tu...

Syima Emi said... [Reply to comment]

kak nana... kak nana update blog ni guna akaun yahoo ke gmail?

Syima Emi said... [Reply to comment]

rasanya kak nana buat je mcm kak uyun buat tu..pastu update guna email baru.. rasanya lepas tu ok kot... jgn update guna email skrg dh..

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
Aku xpenah usik picasa tu buka pon xpernah
Tu la ada entry yg ada ada yg ilang gambar

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Ada gak kadang2

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Fedup la aku asik jadi mcm ni hilang mood

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Ntah la aku xtau apa punca la...sakit hati

Nana said... [Reply to comment]

@BoBo
Alamak senaseb ye...
Saya mmg simpan seme gambar
Lepas ni nak update dlm fb gak la gambar yg buat jadi entry wat backup

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK
Xde..xpenah usik pin huhu

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Stress la gini hilang mood

Nana said... [Reply to comment]

@ROSNAJIHAH
Xpernah usik gambar dlm picasa

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
sedih la

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
Huuh...xde semangat wei

Adza Danial Haiqal said... [Reply to comment]

Salam nana.. waduhhhhhh Mak Dara pahammmmm sangatt perasaannya bila blog jadi mcm ni.. Mak dara sampai skrg tak pasti apa yg dah berlaku ramai kata mak ada delete picture sbb tu jd mcm tu.. Mak ada tiga blog dan tiga3 blog jadi mcm ni dan memang mak cadang nak tutup blog tp bila fikir2 blk sayangnya nak tutup begitu sahaja.. its not fair for me or for my reader.. jd mak mulakan dr mula.. Mak abaikan semua post2 entry yg dah rosak itu and I move on!! yg pergi takkan kembali (bg yg tak berapa celik IT mcm mak lah hehe.. bg yg bijak IT pasti tau mcm mana nak repair benda alah ni) jd mak teruskan dgn entry2 yang baru dan lupakan entry yg lama.. syg memang sayang tapi lagi sayang kalau kita tutup blog kita kan.. kuatkan semangat.. U can do it!! insyaallah..

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
Klw quota dah penuh kenapa bole je upload gambar
T yg heran tu

Nana said... [Reply to comment]

@ummi anum
Ok2 tq dh terjah blog mak dara

Nana said... [Reply to comment]

@pena rozie
Xtau nak cari siapa yg pakar

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

nape ye..?
hemmm....
jap nk tgk blog sendrik plak

ni mesti ada sangkut paut ngan picasa ni
rasenya la...

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks jd lg ke...mmg tk best ler kalo jd camgini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...