MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 29, 2012

beg mahal, seme dapat FOC

minggu lepas dok kemas2 umah kan..tetiba terjumpa beg2 lama yang aku menang masa tengah ligat join contest kat blog dulu2...aku ni ada satu perangai...hadiah klw mahal kan..aku sayang nak guna..hahah simpan je dalam beg...lepas tu dah lupe yang aku ada beg tu...

ni kalau aku tak kemas2 barang aku ni memang aku tak ingat pon pasal beg2 & wrislet yang aku pernah menang ni..kecuali beg coach la sebab baru menang kan memang ingat haha...tapi jarang pakai..sebab sayang

kebanyakan beg, wrislet, dompet yang aku menang ni seme jenama.,klw aku nak beli pakai duit sendiri menang tak lah..mujor dapat adiah merasa juga pakai beg ada jenama hahaa...sendiri nak kuar duit beli beg branded memang kedekut, hehe bukan kedekut la ekceli banyak lagi kegunaan lain aku nak pakai..ye la orang yang duit tak banyak mcm aku ni memang la kena berkira menda2 gini...pendek kata kalau nak spend duit RM500 utk beli sebijik beg itu memang bukan lah insan bernama FAUZANA hehee

beg coach, wrislet liz clairbone & dorothy perkin & pouch clarks
 
 ni seme tau kot menang kt FB suprisel malaysia
  wrislet liz clairborne

wrislet dorothy perkins, menang sebab teka berat maryam

dompet clarks

hee ni paling baru wallet & beg mng gefren kasi adiah beday (advance 3 minggu haha)

Published with Blogger-droid v2.0.4

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

seme cantek kiutmiut :)

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

semuanya cantik2..

pena rozie said... [Reply to comment]

wow...bestnyer

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best kan...dapat free..kalo sue pon samo la...nak kuarkan 100 pon...payah untuk diri sendiri..kalo benda2 gini..melainkan tau yang time ngan berkepuk....ok la sikit kot..kalo tak..jgn harap la...tapi bab membatu api kengkawan kuarkan duit lebey 100...ini haaa..kasi sama suraya..terrer ni..kakakakka

SyaNa said... [Reply to comment]

bleh tahan napsu ko ek smp xpakai
haha kalo aku da lenjan kot

Gieyana said... [Reply to comment]

untung2...ko rajin joint contest juga kan..so mmg bebaloi...aku beli gak utk tratment diri sendiri, tp kena tunggu yg mn dok pakai tue rosak br ler beli..:-)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bestnya dia..cantik2 semuanya..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

banyak tu..leh pakai pas nie..tukar2...

Falsya said... [Reply to comment]

everything is free is nice!!!..wkkakakaak..

watyz said... [Reply to comment]

bertuah badan x yah kuar duit tp dpt free... hehhehe

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki menang beg mhl2..mmg best

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnyer ;)

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Akmal
Tula sayang nak pakai tu

Nana said... [Reply to comment]

@pena rozie
Selamat duit saya hahah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Wahahah sama la kita
Klw ada duit berkepok xtau nak wat apa
Br la nk mrasa bli beg mahai sikit
Tp sikit je la xle mhl sgt haha

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Sayang la nak pakai takut koto haah

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Hehe aku ni jrg rasa nak kasi reward utk diri sendiri
Sayang duit nak bli mahal2

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Rezeki dr allah :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Sayang nk pakai hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Yezza

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Save duit hahah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Dpt gsk mrasa..
Klw sendiri bli
Mcm xje kot haha

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
:-)

Ya ALya said... [Reply to comment]

Maryam tu anak buah ya...suka ya tgk sb nana masih simpan hadiah pemberian adik ya tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...