MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 18, 2012

cendol bakar vs cendol leman dawi

 aritu masa kat stesen keteapi kluang ada nampak kedai ni, cendol bakar..tapi jangan salah sangka..bukan cendol ni yang di bakar aku rasa tokei dia nama bakar hehee..ye la skang ni kan dah fenomena bakar2 ni...nak2 beger bakar...pakcik ni pon mesti amek kesempatan komersil kan nama bakar.

tapi ktorg tak try pon..sebab nak naik keteapi dah lewat...maybe nxt time turun kluang bole la try...tapi kan tengok banner dia seme sama je ngan cendol leman dari kat seremban.pastu refill percuma, tambah santan percuma, yang menarik nye untuk fakir miskin & oku minum percuma pst...orang kluang ada tak sape2 yang dah try? ok tak?

 cendol durian pon ada
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

mcm2..ayu pun mula2 ingat cendok bakar...mcm mana tu.rupa2nya nama..ok..

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

kat assam jawa otw blk kampung mertua pun ade cendol bakar...mati2 la ktorg igtkan cendol tu dibakar..siap singgah lagi..skali salah da...hehehehhe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cendol pon ada bakar

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

teringin plak nak mkn cendol hehhee

Afasz said... [Reply to comment]

cendol bakar???first time dengar :D

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

wa..hebat gak die punye promotion
byk percuma tu..hehe

lia said... [Reply to comment]

aku suka poster BYK YG PERCUMA ha3

mama tisya said... [Reply to comment]

byk percuma

syanasaid said... [Reply to comment]

mcm sama yg aku minum aritu jek
utk org miskin pn percuma

aku tertipu aritu ingat kot cendol ni dia bakar
hahaa

bunga_rose said... [Reply to comment]

banyaknyer menda yang percuma.. kena try tu nana

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Hahah tu la memula ingt mcm mana cendol dia bakar?hehe rupanya owner dia nama bakar

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Hahah tipah tertipu eh banyak la cawangan dia ek
Aritu ada bloger makan kt area kuala selangor klw xsalah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
bakar tu nama owner dia hahahBakar

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Hahah panas2 mmg sedap pekena cendol kan

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
Nsol yg dibakar nama tuan nye kedai bakarBkn ce

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwanNayli
Tu la nye untung ke mcm tu ek hehe

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Kan bex klw kedai makan mcm gini haha
Ni kedai cendol apa sgt bole kasi free pon

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Baik ati tokei dia

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Hahh aku pon igt dia bakat
Pastu fikir mcm mana nak bkr hahh
Pastu baru terfikir nama owner kot

Nana said... [Reply to comment]

@bunga_rose
Nnt nxt time bole singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...