MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 11, 2012

chicken foldover dah kembali yeay!!

semalam sehari suntuk wat keje luar...wat assigment hehe..jangan ingt blaja je ada assigment ok...sonok gak sekali sekala kuar opis..g survey barang baby kat one utama...bez gile haha...tp bukan sevey utk bb sendiri tau ni pasal keje, satu kedai ke satu kedai masuk..tengok price, tengok sape distributor, naik bisa2 kaki round satu one utama semalam

dah penat bekerja luar..balik opih singgah mcd....apalagas...cecepat la odr ciken foldover...sebab baru2 ni tengok ramai up kt fb foldover dah kuar..adeh ni la makanan peberet aku klw kt mcd, selain dari prosperity & ciken poridge foldover ni antara peberet aku..sehat pon sehat..sebab ayam di grill pastu lengkap ngan sayor + roti pita mmg makanan sehat.

tak tau la bape lama plak kuar nye ciken foldover ni...aku br tau yg dia ni bermusim gak mcm prosperity..ala mcd ni..xyah la buat bmusim...jual je la sepanjang masa..aku percaya ramai juga yg suka makan foldover ni kan?

sangat sedapppp


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

aku kureng skit chicken foldover..kalau prosperity mmg hantu..hahaa..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedap pulok tengok ni...

mama tisya said... [Reply to comment]

br je mkn mcd smlm tp tk bli yg chicken foldover ni..bli double cheese:)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nmpak mcm sedap..tp nory x makan sayur..tgk jela org makan..hehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

sedapkah?!
tekak tgh injured.
kena tonsile.
ape aku mkn seme rasa mcm batu.
kerongkong mcm kena tumbuk!

syanasaid said... [Reply to comment]

tak pernah try lagi

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

sedap nye......nana belanja la fasz satu :P

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

nana,bj nana jahit manik2 pink time kenduri nana keding tu wat kat mana ek????mahal tak????

PM kite kat email leh - nik.norfarizam@gmail.com? tk pon comment je kat entry mana2

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sekali sedap gak..me suka layan twister kat KFC (ala2 foldover gak) ;)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tak berapa suka sgt..my Ibu suka..

fazilzura said... [Reply to comment]

penah jgk makan , tp quater pounder di hati

Masya said... [Reply to comment]

semalam makan mc d juga.. tapi x amik set ni...

shera haifa said... [Reply to comment]

dh 2 kali makan.. bestttt

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

yummmeeehhh! wiken ni nak pi cari la!

hepi wiken! :)

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Aku dua2 suka hehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Penah try x

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Kita klw xde foldover pon besw oder dabel cis

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Hahay sama la kita xmkn sayor gak..
Tp bile dh msk dlm bege makan plak haha

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
Sedap sgt heheh nnt try

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Ko kan suke makanan sehat heh

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM alamak...kitaorg seme anta tmpt jait yg sama tp sgt xrekemen la.kakak ti jait ntah apa2 pertama dan trakhir ktrog anta stu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Ahh ske gak twister pocket

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Besar sgt qponder

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
Hehey mcd xle mkn slalu
Tu tros try ni
Nak g mcd lg xtay bile

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
Sedap kan hee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Hahah sila cr tq nad

kayrul-shah said... [Reply to comment]

makan nie bila perut lapar tahap kronik pastu kenyang sampai tersandar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...