MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 3, 2012

dayang dayang penyeri majlis

kalau semalam entry perantin, arini entry ni khas untuk kami dayang2...kasi la chance kami plak nak posing2...tak kira majlis kawen orang pon nak buat juga aktiviti kurang sihat tegedik2 depan kemera hehe..apa2 pon kami tumpang seronok & bahagia...kalau nak tau si nana & kbob ni pasangan paling sempoi & paling brutal yang aku pernah jumpe...

si nana bukan jenis jiwang2 punya orang...kalau tengok dia ngan kbob...mcm kawan2 je..selambe2 je..kata pon sebaya kan...mcm aku ngan amrul la..mcm kawan2..hehe..lega...settle dah majlis si nana...next turn diah la plak...haih..tak sabar memikirkan konsep & baju para dayang2 ni hahaha....



 perantin bersama dayang2
 arahan dari deah : buat2 gelak..hahaha...
 harus bergambar kenangan dengan perantin
masa ni muke suci murni lagi makeup blom cair
cilok hand tangan perantin
muka dah penat time ni...dengan panas nye..bukan penat apa..penat posing hahaa...

perantin lelaki kena halau hahaha..sebab ktorg nak amek gambar ngan perantin pompuan jek
 kami bersama adik perantin

 suke pic ni
aduh..peluh2 dah kat dahi memang panas gile time ni
 berlakon memang no 1 mia hehee

 ni la dia kalau dah pakai baju putih..abes comot2 heheh seb baik majlis dah nak abes..kena kuah la..kena krim kek la
 ilusi optik...syabas deah gambar ni buat aku nampak kurus hahaha...
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

cantik baju mak ngan anak.. berseri kalah pengantin Nana..

Gieyana said... [Reply to comment]

Sporting Mia..best n sempoi posing2..selamat pengantin baru utk kwn ko k..:)

watyz said... [Reply to comment]

suka tgk korang hr tu. eh! ko mmg kurus la. kurus la dr aku yg muncit ni. heehhe

watyz said... [Reply to comment]

gambar 1st ngan 2nd tu aku yg amik kan... :P poyo je aku!

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

cantik pics..pelamin nana keding cantik, nmpk luas dan suci gitu..

syanasaid said... [Reply to comment]

sweet sgt!
mia comel!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

TAHNIAH..TERBBAIK GAMBO LAST MMG NAMPAK MMG KURUS GILER...SUKE3...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg sesuai sgt dayang2 ngan pengantin ngan pelamin mmg cun belaka

lia said... [Reply to comment]

kan main damia posing.... kalah artist he3

juelee said... [Reply to comment]

mia dah macam anak dara dah.. =D cepat je besar

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best2...semua pic pun cun..pas nie Diah punya turn plak...

fazilzura said... [Reply to comment]

wahh meriah dayang2 tu kan ... termasuk dayang paling cute tu. Sakan posing..

muke perantin pun berseri2

~ana~ said... [Reply to comment]

dayang2 yg cun...:)
muka berseri je semua....

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
aih...kami xleh overshadow perantin hehehe
baju mesti xle lebih dr perantin'
kang org tertukar plak kang hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
mia bab posing mmg suke hehe
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hahah apa yg ko suke tgk nye waty
banyak la ko nye kurus
aku pakai pb aritu
sorok lemak2 seme hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

ya btol hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
ahh mmg luas pelamin dia 3 panel

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehehe tq..mia gedik je lebey tu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah ilusi kan gambar tu
menipu btol
kan bez klw kurus mcm tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh dayang2 mmg hover..
tapi tak leh over shadow prantin

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahaha mia kan protege falsya

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
tu la mmg anak dara dah ni
nak skolah thn depan dah

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
sama2 la kita tunggu turn diah plak

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
dayang kecik tu mmg xmo turun dr pelamin hahah dia nak dok sebelah diah

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

plamin nana tu sgt cantik!! putih bersih.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...