MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 8, 2012

dinner murah gile

dah abes je tengok battleship g la makan kat kedai peberet aku kat kluang ni.ntah apa nama kedai dia ntah..tapi kedai ni dekat dengan area tempat function2 yg bese ad akt kluang, kira klw ada event apa2 sure dia buat kat situ orang kluang mesti tau kan kt mana tempat dia

kedai ni kedai peberet amrul juga..yang best nye tu dia ada set utk 6 orang makan dah mmg siap ada harga kt situ ngan lauk2 yang dia dah sediakan dalam set tu.aku amek set 4 lauk tomyam campor, kailan ikan masin, telor dadar,daging pekasam, siakap 3 rasa.pastu air plak seme order air buah

masa kat menu aku tengok set ni harga RM50 tau..sekali masa nak bayar tu aku saje la main teka2 ngan amrul..hahah ktorg memang selalu gini asal nak bayar suka main teka2 kang sape kalah kena belanja haha...mcm budak2 aku teka la RM67 sebab set tu saje dah RM50 kan, masuk air lagi..air buah plak tu amrul plak teka RM65..

sekali masa nak bayar kan...dia kasi bil nengok2 bil RM48.90, aku tros pandai amrul sambil cakap aiik! dua2 salah..hahaha..lagi murah dari ktorg teka, plak tu lagi murah dari harga dalam menu..cam tka caya je..aku tanya amrul abang tu salah kire ke apa?Kita nye set je dah harga RM50 ngan air lagi..air free ke??hahaha...amrul kata maybe sebab amrul dah biasa makan situ kot tu dia kasi diskaun haha....ntah la...murah gile kot...rugi tak amek lauk banyak2 lagi. dah murah..sedap gile plak tu

daging pekasam, tak jumpe lagi kt tempat lain sini je aku jumpe
siakap 3 rasa
kailan ikan masin
 
telo dadar
tom yam campor
 
unbelieveable kan RM48.90 


Published with Blogger-droid v2.0.4

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Mmg murah gila..berbaloi2 uols..:)

mama tisya said... [Reply to comment]

adusss lpr tgk gmbr makanan..almaklum ler puasa..sbr2..hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

49.80?murah la nana..rezki uols sama..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Perghhh menu lazat giler ;)

Okla tu berbaloi2 ;)

mama rifQy said... [Reply to comment]

murah murah..best best,,,kalo sedap mmg berbaloi baloi

Cik Sibuk said... [Reply to comment]

aisehh..tengah lapo ni..tengok gambar tu terus rasa macam nak makan nasik terus..

murah2..agaknya dia tak charge harga set kot?

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

dging pekasam eh..pestime dgr..mcm menarik je nana..

bunga_rose said... [Reply to comment]

wahhhh mana tempat ni? peta, alamat,sila kasi hihihi.. murah tuuuu

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahh murahnyer, boleh lah selalu blnja family...hehe

watyz said... [Reply to comment]

nana,
rm48.90 ke rm49.80??? hehhehe
aku tgh pose ni terliur la tgk makanan ko... hahahha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

DEKAT SEBELAH MANA NI NANA...MANA TAU LEH TRY KAN..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

patutla korang suka mkn kat sini. tgk lauk tu je dah nampak sedap. belum mkn lagi..

kan best ada restoren mcm ni kat RAWANG. hari² kina tapau.hehehehehe

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

apsal damia mcm ngntuk tu ? hehehe

mrs.ecam said... [Reply to comment]

ngape mia duk kt kusi bb tu??? heee...murah gile kowt...kt KL x dpt nih...heeeee

shera haifa said... [Reply to comment]

tersangat murahhh

atty's said... [Reply to comment]

besh dan untung sgt..memang murah kot

atty's said... [Reply to comment]

besh dan untung sgt..memang murah kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...