MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 10, 2012

dinner @ saba

ari isnin lepas kami memulakan balik aktiviti sosial yang dah lama stop hehe..ye la semenjak nana keding bizi wat persiapan kawen ktorg pon dah slow2 dah lepak2 ni..paham la kan orang nak kawen..banyak menda kena buat...ari senin lepas gefren seme set nak dinner sesama...aku nyaris2 la nak kensel sebab kt opih ada keje urgent nak kena buat...seb baik tak jadi stay back kalau tak sebab aku diorang nak kensel dinner

mcm2 tempat la di cadangkan pada mula nye...ko sebut je apa nama..sebab deah nak banje kan..hahah deah dah lapang dada nak oper makan kat wadi kt kampung pandan tu, tapi memandangkan jalan ke wadi tu adalah jalan seksa donia..sebab jem teruk kan nak2 klw time balik koje..pastu xjadi plak g wadi deah ajak lepak dome klcc...pastu pasya plak kata takut lewat sampai takut jem juga nak ke klcc

last2 ktorg lepak kt saba je...dekat ngan umah aku, oleh sebab aku blk koje lambat..sampai2 je saba seme dah kenyang mentekdarah hehe..xpela aku yg suh diorang makan dulu pon xyah tunggu aku.ingatnye nak oder kebab..tapi deah dah oder kambing apa ntah makan ngan roti pita..bedal je la..sedappp

roti ala2 capati
 ni si perantin baru nye menu nasi apa ntah

cihcken shawarma  lagi satu menu kamben xde dalam gambar...share ngan pasya pasalnye korang tau je la kan kedai2 arab ni portion dia besar..memang utk makan berdua pon

ni seme dah kenyang bsepah2 meja haha burok perangai
ada orang tu berpakaian keparat sebab dah mula koje tempat baru kena dressing ala2 keparat hehehe
gg tlekat coklat hehe
pengantin berimej baru...ni la penampilan baru si nana lepas balik dari honeymoon..alhamdulillah..tumpang seronok kawan dah berhijrah

Published with Blogger-droid v2.0.4

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum..semua nampak cedap jer...
congrats to pengantin..berimej baru...oo..Diah dah dpt keja dah? congrats gak..nak gie jengah blog dia kejab..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Suka tgok frendship uols..semoga berkekalan..

atty's said... [Reply to comment]

bilalah nak dpt makan kat saba nie

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaik la nana...mmg cantik...suke3..mia rambut macam dah panjang jaa

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah bestnya, menu nampak sedap la, memang banyak ek...suka damia ikut geng2 mummy pi makan2 ek..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Sukela tgk mia amik gmbr..ceria sokmo je die..^__^

Falsya said... [Reply to comment]

diah nnt sila blanje lg okayh..

InaAchik said... [Reply to comment]

anak ko ni kan mmg ceria la... kwn2 damia semua makcik2... tu yg nmpk terlebih matang budak tu. heheee

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..ebst je nie..hee

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

nana dah berhijrah?
alhamdulillah....
tahniah nana!

p/s: tolong sampaikan ek, hehe =p

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

cantik newly bride pkai tudung

mama tisya said... [Reply to comment]

bole jd model colgate senyum tayang gigi..lama tk mkn saba

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Ahh deah dh dpt keje xdan nak jadi penganggur hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Amin...tq yea..sy sayang diorang seme

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Sy ni naseb dkt umah je kak
Klw jauh mmg xg la

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tu la..sonok tgk dia dh btudung
Mia rmbt xikat tu nmpk pjg tu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
Potion dia mmg utk mkn 2org..heheh semput nak abes klw mkn sorang

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
Heheh mmg gitu la gaya dia tiap kali bgambr

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Hadramawt plz hahh

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
Hahaha aku mmg xnampak mia ni mcm budak..nak2 klw ktorg kuar berlima damia dh jadi mcm kawan2 je

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
Ifa kai makan harus try hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Ahh ni penampilan br pas blk animun

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Kan.. :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hha ketua model pasyalain seme anak murid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...