MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 3, 2012

doakan perjalanan kami selamat

Seriau juga sebenarnya nak naik bas ni, lagi2 dengar berita 2 hari lepas pasal kemalangan yg mlibatkan bas...aduh...apa pilihan yang aku ada..nak drive malam2 sorang2 memang tak daya la kan..by hook or by crook  aku kena ada kat kluang pagi esok.


Patut dah gerak dah ni...bas rosak plak..kena tunggu lagi stengah jam.adoyai..naik beku dah kat stesen bas ni.walaupon tuan blog bercuti, blog tak cuti hehe esok ada 3 entry seme autopublish...


Ok la da...


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Myra Jay said... [Reply to comment]

Semoga selamat semuanya ye.. :)

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kkkl ok kan...but sometimes ada driver yg x ok...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

moga semuany aselamat pergi dan balik..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

semoga selamat sampai di kluang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...