MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 28, 2012

drive sambil dokong anak

serius...sangat sakit hati kalau nengok orang drive sambil memegang anak..adoi ada otak ke tak de otak ek?last week balik keje sampai je kat roundabout AU3 tu nyaris nak langgar ngan satu kete waja..yang bingai nye tu aku tengok dia drive sambil pegang anak! yallah sakit nye hati nengok..aku geram nye pasal tros aku angkat tangan wat isyarat kat kepala (tak ada otak ke) hahah..geram aku..

dah tu..dia nak drive pon mesti dah tak concentrate kan?dah dia teragak2 nak bagi aku lalu ke dia nak lalu dulu..dah tu anak plak tengah aktif time tu mcm gerak2 depan stereng tu...kat sebelah tu elok je bini tengah duduk kt seat penumpang

apa salahnye suh anak tu bini yang pegang..kenapa nak bahayakan nyawa awak & juga anak...adoi..kot ye pon sayangkan anak..sampai xleh nak lepas..bukan mcm tu caranya bang...menyesal kemudian hari tak guna lagi dah...

aku kalau nengok orang drive sambil dokong anak memang aku usha pekat je orang tu pastu nanti kalau dia nengok aku balik aku akan geleng2kan kepala...haha...pastu blah.banyak kali dah jumpe orang tak ada otak gitu..walaupon dekat perjalanan awak..menda tu sangat merbahaya lah!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu cooool beb

pinky said... [Reply to comment]

hahhaha....marah betul.... tp mmg bahaya drive smbil pgg anak....

bunga_rose said... [Reply to comment]

uiii penah bawak kete sambil anak kat riba,*dia kuar dari baby seat dia, lps tu merangkak naik atas riba, nangis2* gelabah sbb tak boleh nak kawal, kete manual, kaki tak sampai..pulak tu takde tempat utk berhenti tepi. nasib kat trafik light letak balik dia kat baby seat, buat tak tau je dia nangis pun haha..

memang serik walaupun dekat je perjalanan sbb bahayakan kita & pengguna lain..

syanasaid said... [Reply to comment]

kan...membahayakan diri sdiri dan org lain jugak

Falsya said... [Reply to comment]

aku ade gak wat mcm tuh dokong anak buah tp xde la kat jalan besau..gilo tuh namo ehhh..

noorzie said... [Reply to comment]

betul2x....sgt sakit hati dan sakit mata nengok owg cmnie tau, merbahaya tul...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

memang membahayakan...

nak mati, matilah sorang2, jangan libatkan anak...huh..aku pun naik marah weii

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg tak patut pon wat gitu..dolu akob slaloo la nak buat camtu kat syawal...abis...kena sound la ngan sue..nak bawak syawal ddk atas pangku dier time sue tak da..bukan budak tu tak leh duduk sendirik..mmmm...dah kena sound ngan mak jemah terus tak jadi nak buat.,....

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

mak aii mmg bahaya..adaker patut.mmg sah2 nampak tak jaga keselamatan keluarga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...