MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 30, 2012

garden one utama

ari senin lepas g OU ada keje yang perlu di selesaikan..dah mcm mencari harta karun pon ada keje aku ni haha...sekali dapat barang yang nak beli kemain hepi gile...eh ni bukan beli barang utk diri sendiri, tapi utk hal keje.

oleh sebab kami ni pekerja dedikasi kul 3 lebey pon xlunch lagi, sampai je OU tempat pertama yang harus di carik ialah kedai makan!, memasing dah lapa..malas nak cari restoran bez2 mana ada depan mata je..elok naik eskeletor nampak garden, memula pusing gak LG tu carik tempat makan bez tapi tak jumpe udahnye patah balik makan kt garden.

rasanya ni kali ke-3 kot makan kat sini, dulu g kat the curve.ntah bagi tekak aku kan makanan kat sini kateogri biasa-biasa aje..tak sedap mana, contoh aritu aku oder spageti marinara aku rasa secret recipe lagi sedap dia nye spageti +pizza hut pon sedap gile spageti dia

walaupon bagi aku harga ketegori mahal, tapi portion dia besar,mahai kalau sedap aku xkisah..tapi ni kalau mahai tapi kureng sedap memang la menjadi kesah hee...tempat je lawa, ok la..bole cuci mata nengok pemandangan dalam restoran.

menu, mcm tak banyak choice
 ice lemon tea dia memang terbaik, kat mana2 pon rasa sama je
,
 cantik kan
.

.

.

.
 ice lemon tea air kegemaran

.
 spageti marinara masam bangat seh!
Published with Blogger-droid v2.0.4

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

air kat situ aku suke..

mama tisya said... [Reply to comment]

lama tk mkn garden..mmg cantik view tp rege mhl..dlu2 ada set lunch murah tp now dh tkde rsnye

Myra Jay said... [Reply to comment]

Betul tu, kalau harga mahal tapi sedap boleh terima lagi, tp kalau hampeh memang tak puas hati smpai bebila..heee

Gieyana said... [Reply to comment]

rasonable gak price dier eh....tp kalau slalu mmg kopak nie...
Cantik deco kt sini..kt Penang rsnya x der restoren nie..:-)

Zana Md Nordin said... [Reply to comment]

cantik arrr decoration restoran nie....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...