MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 14, 2012

hikmah di sebalik KEBIZIAN harini

kat umah pagi tadi kul 8 sempat la jengok web AA, saje la usha kan kata ada promo free seat..sempat nengok langkawi RM45 sorang return flite...ok la dalam ati mcm nak je booking haha..walaupon tau amrul sure xkasi nye kan..

sampai opis keje menanti semenjak dari ari jumahat..bizi nak mati memang langsung tak de masa nak buka website AA, ini balik keje saje buka tengok tix g langkawi dh xde free seat..

fuh..ni la dia hikmah di sebalik bizi yang melanda..hahah selamat duit.masih nak tebalkan iman di dada...nak berpuasa dari web airasia...tapi nak juga window shopping hahaa...perangai btol

korang ada yang booking ke?kali ni still ada fule surcharge idok dapat semurah yg aku dapat dulu...g mabul RM48 3 orang return flite hehe...tapi watever pon tambang arini still murah lg sebab free seat kan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

churippu farah said... [Reply to comment]

waa..klw x leh jmpa..hhehe

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

alahai bile lah nk merasa naik flight ni...selalu jenguk2 kat web AA,tp nk beli takut2...hehehe

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

hehhee...biase nana laju je tekan book!!hehee...kite pon baru je check..ke KL, 45 !!! murah tapi xbook ponn

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

tulah..teringin nk mcm nana yg pergi sabah, mabul sume dpt tix murah giler tk smpai rm100 utk 3 org..heheh..

btw, kali nih kite booking jugak tiket stlh lama giler berpuasa tk terbang ke mane2..siap beli extra satu utk mak..persediaan klu en hubby tk dpt pegi leh pi ngan mak n anak2 jek nnti..ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...